3 • kurt ile böcüğün kavuşması

470 46 68
                                    








BÜYÜK KÖTÜ KURT 🐺

BÜYÜK KÖTÜ KURT 🐺

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.






KARA BÖCÜK 🦟

KARA BÖCÜK 🦟

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.









CHRISTOPHER BANG, gecenin bir yarısı elinde bavullarıyla evinin kapısının önünde dikilirken kız kardeşinin sevinç nidalarıyla üzerine maymun gibi atılıp onu sımsıkı sarmalayacağını açıkçası hiç düşünmemişti. Bu durumdan rahatsız sayılmazdı ama.

"Kızım bir dur yahu!" dedi Chan, o meşhur, insanın içini eriyik hâle getiren sıcacık kahkahasını koyverirken. Genç kızın o anda deneyimlediği tamamlanmışlık hissi paha biçilemezdi. Abisinin o şen kahkahası, duymayı en çok özlediği şeydi.

Michelle kollarını abisinin boynuna daha bir sıkıca sararken Chan, sanki boğuluyormuş gibi sahte bir şekilde öksürdü fakat genç kız onu kollarının arasına hapsetmeyi kesmedi.

Genç adam, bir yandan Michelle'i belinden tutarak ona sarılmayı sürdürüyor, bir yandan da sarılmakta olduğu genç kızla yeri boylamamak için dengesini sağlamaya uğraşıyordu.

"Dur ben bir içeri gireyim, öyle hasret giderelim. Kıçım dondu zaten."

Michelle, abisinin bu sözleri üzerine hafif geri çekildi ve boynuna sarmaladığı kollarını gevşetti. "Bu saate kadar dışarılarda sürtersen mart soğuğu da sana böyle vurur Christopher Bang."

"Aman da aman. Gelir gelmez de azarlıyor, şuna bak."

"Azarlarım tabii ya, dibine kadar hak ediyorsun." Abisinin omuzlarından destek alarak yere ayaklarını bastı genç kız. Hava soğuktu gerçekten, ince pijamalarının altına doğru emekleyen rüzgâr tenine tırnak gibi batmıştı. "Gelir gelmez arkadaşlarınla takılıp şu dalında mahzun mahzun öten kuşunu unuttun. Azarlamayıp ne yapayım yani bana söyler misin?"

F = m.a | hwang hyunjinWhere stories live. Discover now