2.

5 2 0
                                    

Dnes je den D. Stěhujeme se. Všechno už mám samozřejmě sbalené. I Terryho věci. Asi kolem desáté přijel obrovský stěhovák, do kterého jsme začali nosit věci v krabicích a nábytek. Naši koupili dům s celkem velkou zahradou. S mamkou tu zahradu vylepšíme, protože na ní zatím nejsou žádné květiny. Opravdu doufám, že v blízkosti našeho nového domu bude nějaká stáj. No uvidíme.

Když už byl všechen nábytek přestěhovaný, tak jsme nasedli do našeho nového Renaultu a jeli jsme k tomu domu. Byl velký, to se musí nechat. A zahrada byla úplně obrovská. Tam se Terry bude mít dobře.

Začali jsme vyskládavat věci z auta. Nejprve nábytek. Stěhováci ho začali dávat, kam jsme chtěli.

O den později :

Myslím, že už jsme se trochu zabydleli. Přišla jsem za mamkou do obýváku, protože mi slíbila, že se podíváme, jestli je v okolí nějaká stáj. Byla. A dostihová. Měli tam patnáct koní. Budu tam chodit do jezdeckého klubu. Byla jsem nepopsatelně šťastná. Zítra jdeme kupovat věci na koně. zahradu.

Další den :

Už sedíme v autě a jedeme do obchodů. Na zahradě je veliký bazén s vodompádem a skluzavkou. Hrozně se mi líbí. Dáme si tam záhony a skalky. A nejspíš i jezírko s rybičkama. Pořád tam ale zbyde spoustu nevyužitého místa. Zatím tam bude jen travnatá plocha asi o velikosti fotbalového hřiště. Naše zahrada je jinak velká asi jako dvě fotbalové hřiště.

První jdeme do jezdeckého obchodu, protože mamka říkala, že bych jí jinak nedala pokoj. Což je teda pravda. Obchod je to docela veliký. Vybrala jsem si modrorůžovou přilbu, chapsy, pérka a rajtky.

Potom jsme jeli do zahradnictví. Vybrali jsme na skalku fialové květiny a ještě jsme koupili růže, tulipány a mé oblíbené - hortenzie. Potom ještě další věci jako třeba hnojiva a tak.

Doma jsem šla do svého pokoje, který byl ve druhém patře a byl celkem velký. Lehla jsem si na postel. V tu chvíli ke mně přiběhl Terry.

Ahojjj!!!
Vím, že je to krátká kapitola, ale jaksi nemám čas. Doufám, že se líbí. Budu ráda za každou hvězdičku.

HOLKA OD KONÍWhere stories live. Discover now