Part 5.

492 40 0
                                    

Adriana pov.

Es viņu turēju aiz rokas un mēs gājām uz istabu , kad bijām klāt es viņai pajautāju ''Es drīkstu gulēt pie tevis?'' kaut viņa neateiktu.. ''Nekas slikts notikt ganjau nevar , jā , labi , tikai turies savā pusē''  viņa to pateica itkā zinātu ko es grasītos darīt.

Viņa iekāpa savā gultas pusē es savā , sāku nožēlot ,kad vēlējos tik lielu gultu , mūs šķīra vesels metrs. ''Ennij?'' mana balss sāka krakšķēt , bļin , izklausijos pēc pediņa..

''Jā?'' 

''Drīkst tevi noskūpstīt?'' un jau atkal viņas lielās zilās acis izpletās un vaigi kļuva sārti , viņa pagriezās un aizmiga.. es pieļauju ,ka tas bija nē. Agrāk man neviena meitene nebija atteikusi , laikam ar šo Ennija atšķiras , viņa neskrien pēc manis , to es viņā mīlu.

-----------------

Rīts.

Es atvēru acis un pamaniju Enniju , katrs zēns varētu sapņot piecelties un pamanīt kautko tik skaistu , viņa ir kā enģelis. Tik nevainīga , tik mīļa, tik neaizskarama. Es viņu sargāšu.

Es uzmetu pēdējo skatienu uz viņu un gāju mazgāties.

Ennijas pov.

Es piecēlos , atvēru acis ,bet viņa tur nebija , droši vien būs kautkur aizgājis.

Es noģērbos , aptinu dvieli un gāju uz vannas istabu , rīta duša ,kas var būt labāks? Es iegāju vannas istabā nometu dvieli un pamanīju Adrianu , es nespēju tam noticēt , es iespējams tagad esmu sarkana kā bite . ''P-PIED-DOOOOD!'' es izkliedzu un izskrēju ārā .

Kautkas tik pazemojošs ar mani notiek pirmo reizi, es sēdēju istabā un domāju ko viņam teikt..durvis atvērās un pirms es paspēju atvērt muti viņš pateica ''Piedod , man vajadzēja aizslēgt durvis , es domāju ,ka tu gulēsi vēl ilgi..'' man būtu jāatvainojas ne viņam.. otrā diena un es jau  jūtos tik neērti.

Vēlāk es aizgāju nomazgāties un pēctam mēs visi Stefa , Souši , Adrians gājām ēst. Es nespēju paskatīties uz Adrianu , viņš mani redzēja kailu...bet ,bet es arī viņu , kāds kauns..

Kad paēdām Stefa un Souši aizbrauca un mēs palikām vieni , šodien visiem apmaiņas bērniem ir paredzēts kautkāds pasākums , es pat nezinu kāds , zinu ,ka jāierodas svinīgi , vakarkleitas un smokingi . Ceru ,ka vizsmaz tur nebūs izgāšanās.

Love is just another lie.Where stories live. Discover now