Kapitel 15 - Santa Monica

1.4K 50 4
                                    

Kapitel 15

09.01, Amber;

Omg, har hört att du också är i L.A. JAG MED. Såg ditt inlägg med bilderna från venice igår på bloggen! Vi måste träffas. Saknar dig som fan chummy

09.04, Alice;

JAAA. Tror dom jag är här med ska jobba idag så vi kan la hitta på något. Saknar dig också Chum! ;*

09.06, Amber;

Santa Monica?

09.08, Alice;

Sure! Hör av mig när jag är där då:)

Jag kammade slarvigt fingrarna genom håret och sneglade ner på min outfit innan jag ryckte på axlarna. Jag petade upp solglasögonen med pekfingret och gick ut till killarna där de gjorde sig redo för dagens dansträning. Jag lutade mig mot dörrkarmen och harklade mig. ”Oh vart ska du?” mumlade Omar och pillade med kedjan som hängde runt halsen på honom. ”Ska möta upp med en kompis från Sverige” Jag log svagt. ”Så jag måste dra nu” jag sjönk ner på knä på golvet, tryckte ner plånboken och mobilen i den slitna tygväskan innan jag reste på mig. ”Var försiktig” muttrade Felix tyst och gav mig en mjuk kyss på läpparna. Jag nickade innan jag puttade upp dörren till bussen och sprang fort bort från den. De varma solstrålarna värmde upp min kropp och olika ljud fyllde mina öron. Bilar, människor, hundar.

”Amber!” jag kastade armarna runt hennes lilla kropp och drog henne närmare. ”Alice!” skrattade hon ner i min nacke. Jag tryckte henne ifrån mig och studerade henne med ett flin på läpparna. Det långa, bruna håret var avklippt och snuddade knappt vi hennes axlar. ”C’mon!” Fnittrade hon och drog mig längre in på piren. Lyckliga skratt och jublanden fyllde mina öron när vi närmade oss pariserhjulet. ”Ah hey du måste vara Alice” mumlade en kille och log ner mot Amber innan han lätt nickade mot mig. Han var lång och sättet han tittade på Amber visade att det var hennes pojkvän, Max. ”The one and only” skrattade jag. Jag lutade mig mot räcket och stirrade ut över stranden som var fylld med folk. Nästan fler än vad det var igår.

Jag kramade hejdå till Amber innan jag försvann runt hörnet och gick med huvudet höjt över gatan. Sam Smith spelades högt i mina hörlurar och jag nynnade svagt med. Solen hade precis börjat gå ner och jag sneglade ner på klockan runt min handled. 23.47.

23.47, Felix;

Du har varit borta sen imorse, vart fan är du?

Du gör mig orolig Alice

23.48, Alice;

Jag är bara runt hörnet, kom o möt mig.

Bussdörren flög upp och Felix stack ut huvudet. Leende på hans läppar växte när han fick syn på mig och han virade armarna runt min midja. ”Du får inte vara borta så länge” viskade han mot mitt hår och kysste mig på pannan. ”Kan vi gå och lägga oss? Jag är helt slut” mumlade jag med kinden pressad mot hans bröstkorg och gäspade stort. ”visst my lady” han lyfte upp mig i sin famn och gick in i bussen och bort mot sin säng. ”God natt Felix” "Du är så extremt vacker"

-

Dont worry detta är endast en filler, en jätte dålig filler. Men jag orkade inte skriva om det 8923477432 ggr som jag nästan alltid gör. Men sorry. Ni får ett bättre snart. Kram // ElviraSandman

-> Outfiten

The city >> f.sDär berättelser lever. Upptäck nu