Chapter 1: Episode 2: Felejthetetlen éjszaka

66 0 0
                                    

//Senki sem sejti gondolom közületek, hogy a legváratlanabb eseményekben történnek a legnagyobb csavarok. Alvilági tűzre kerülve.. egy fantazi világba illő szukkubusszal, miközben te azon gondolkozol, hogy az alábbi szavakat valószínűleg nem támogatja a magyar nyelvhelyesség.. szerinted.. milyen poklot kellett megélnem, amikor visszanyertem bedrogozott szexi énemet?//

A titokzatos lány szobája /23:00/

-Azt.... a.... kurva....aaaaaaaaaazzzzt ahhhhh.... Szóval ez várt volna rám két év múlva....-soha nem tapasztalt érzések szabadultak fel bennem.

-Minek is várattad volna, ha már abban a megtiszteltetésben részesülhettél, hogy velem veszítsed el? Grrrrrrrrr. –nem sajnáltam az energiámat a szexuális kielégítéseire, sőt túlfűtött bennem a közösülés.

-Arra viszont nem számítottam, hogy egy pedofil igazgatónővel fogok először szexelni....-lihegtem a heves cselekménytől.

-Ara-ara....-kuncogtam. Sokkal fiatalabb vagyok, mint amilyennek látszom. Akár veled egykorú.

Ki a faszt érdekel végülis....ez megérte a pénzét. –átkaroltam a lány nyakát és smacit kezdeményezek.

Te minden képzeletet felülmúlsz Saotoma-kun....-beszéltem magamban kuncogva, az arcom kipirult.

//Azt hinnéd, hogy ribit nem lehet meghódítani mi? Na térjünk át a történet folytatására.//

Az ágyas jelenetnek vége, felöltözve áll Rioya ugyanabban a szobában a falnak támaszkodva, míg a lány az ágyon csücsül.

-Annak ellenére, hogy azt hittem maffia banda markaiba kerültem, valójában az unalmas iskolai napokat felváltotta egy kibaszott jó csaj. Milyen ironikus. –összegeztem magamban, amik történtek velem, egész pozitívan.

-Szóval a pénzemet szeretnéd? Mekkora összeget kérsz? Megdolgoztál érte.

-Inkább rád bízom.-bájos arckifejezéssel aláfestve nézem a pasit, akibe úgy szerettem bele, hogy először észre se vettem.

-Hoo?? Ennyire megbízol bennem?-gúnyos arckifejezéssel viszonzom a bájos nézését.

-Oh de még mennyire. Elvégre....-hátra esek lazán a párnára, tarkóra kulcsolt kezekkel és a jobb lábamat a balra fektetve. Elvégre nagy reményeket fűzök hozzád Saotoma-kun.

-Ezek szerint van még valami számomra? Ch. –nevetek. Ugyan miért pont engem választana egy bűnöző csúnya dolgokra? Tudod én vagyok anyuci kicsi angyala. Vágod.

-Bárcsak viccet űzhetnék inkább belőled, de az én kezeimre nem tapadt úgy vér, hogy az illető ártatlan lett volna.-szemem összehúzódott a feszültségtől. Különleges vagy, ezért van rád szükségem.

-Tán az embereid kevésnek bizonyulnak a feladataidhoz?

-Ara-ara-kuncogok. Nem láttál meg engem bennük?-bájosan tekintek rá újra.

-?!....Wh...WHAT????-lefehéredtem.

-Majd megérted.-kipattanok egy mozdulattal az ágyból és az ajtóhoz sétálva rászorítok a kilincsre. Sok közös van bennünk, Saotoma-kun. Mindent megbeszélünk az iskolában. Kimi o shinji teru.-kimegyek a szobából.

-....-Kimegyek utána. Omae no namae wa?

A lány megállt egy pillanat erejéig hátrafordítva fejét Rioya felé.-Darkila. Hosuki Darkila.-mosollyal a számon mondván el nevemet útjaink szétváltak.

A búcsút azonban egy árny megjelenése övezte, ami követte a lányt egy darabig.

-Mr.X....-nem tetsző hangnemmel megállok.

JoJo's Bizarre Adventure: Mirror of SoulWhere stories live. Discover now