Chapter Eleven; Big Party!

155 12 7
                                    

Harryho pohľad.

Dnešný deň bol naozaj strašný. Oddýchol som si až na poslednej hodine, keď konečne zazvonilo. Celú noc som nespal. Jediné čo som robil bolo to, že som sa prevaľoval z jednej strany na druhú a nemohol prestať myslieť na Louisa. Po tom včerajšom incidente so Zaynom, kedy ma Louis prakticky zachránil ma moja myseľ ťahala iba k nemu. Prečo to spravil? Mohol ma tam s ním kľudne nechať samého s tým, že mi Zayn mohol spraviť čokoľvek, pridať sa k nemu alebo po tom ako Zayn odišiel, mohol ma tam zmlátiť aj sám, alebo urobiť aj niečo horšie.

,,Môžeš mi povedať čo je to dnes s tebou? Tí debili tu nie sú celý deň, ale ty aj tak vyzeráš strašne. Spal si vôbec?" začal sa ma pýtať Niall, keď sme išli konečne domov.

,,Po pravde som zaspal až nejak nad ránom." priznal som sa dúfal, že to už ďalej rozoberať nebudeme a téma zostane zabudnutá, lenže dnes mi moc šťastie neprialo.

,,A prečo si nespal? Vieš ponocovanie nie je moc dobré Harry. Môžeš mať z toho bolesti hlavy a spánok je na to aby si tvoj mozog odpočinul a..." začala sa do toho starať aj Olivia.

,,Ja viem Liv, ja viem. Nemohol som zaspať preto som nespal.

,,Aha. A prečo si nemohol spať?" neprestala sa vypytovať.

,,Nevie, stále som musel nad niečím premýšľať." pokrčil som plecami.

,,Nad niečím alebo skôr nad niekým?" usmiala sa na mňa a nadvihla obočie.

,,Nad niekým. A čo ťa to vôbec tak zaujíma?" pozrel som sa na ňu.

,,No vieš ja len tak. A nie je náhodou ten niekto nejaké dievča?" povedala Olivia a Niall za začal smiať a dusiť vodou čo práve pil.

,,Môžeš mi povedať čo bolo na tom také vtipné Niall? Chováš sa ako prvák. Harry je pekný a múdry chlapec, a ja si myslím, že je normálne, že sa mu niekto páči. Každý sa totiž nechová stále ako malé dieťa Niall." pustila sa do Nialla zatiaľ čo o sa snažil nadýchnuť.

,,Tak za prvé, nechovám sa ako malá dieťa a za druhé, nesmejem sa preto, lebo sa Harrymu niekto páči..."

,,Ale mne sa nikto nepáči." prerušil som ho a povzdychol si.

,,To je teraz jedno či áno alebo nie, ide o to, že aj keby, tak si nemyslím, že by to bolo dievča, vieš Liv?" povedal Nialla ja som myslel, že ho zabijem.

,,Počkať čo? Ako to myslíš, že nie dievča?"

,,No vieš Liv sú aj takí ľudia, ktorým sa páči rovnaké pohlavie alebo..."

,,Bože nerob zo mňa debila Niall. Nie som sprostá, ale..." odmlčala sa a pozrela sa na mňa.

,,Harry to fakt?" pozrela sa na mňa a čakala na odpoveď.

,,Ja...a-ano." povedal som po tichu a sklopil zrak.

,,O môj bože!! To je úplne super!!!" skočila na mňa a začala pišťať a kričať ako šialená. ,,Super?"

,,Jasné, že je to super, vždy som chcela kamaráta gaya. Môžeme sa spolu baviť o chalanoch. Myslíš, že by som ti mohla spraviť make-up?" začala rozprávať a ja som sa divil, že vôbec ešte dýcha.

,,Počkaj, počkaj Olivia. Hlavne to tu prosím ťa nevykrikuj, nechcem aby to niekto vedel. Keď sa to v mojej starej škole dozvedeli bolo to pre mňa peklo a ja už si tým nechcem prechádzať znovu. Stačí mi, že ma tu otravuje Tomlinson."

,,Neboj sa, nikto sa nič nedozvie.." povedala a silno ma objala. Po chvíli sa odtiahla a začala znova hovoriť. ,,Tak teda ak nie dievča, je tu nejaký chlapec, ktorý sa ti páči?"

Complicated (A Larry Stylinson Fanfic) [slow update]Where stories live. Discover now