6. Bölüm Ceset

39 16 6
                                    

Burnuma gelen garip bir kokusuyla yüzümü buruşturdum. İnsan kokusuyla karışık ama insan deyil. Kan kokusuda aşırı baskındı ve bu benim dönüşümünü tetikliyordu.

Gözlerim önce yandı ve daha sonra parladığını hissettim. Kayalıkların arkasına doğru daha hızlı koşmaya başladım, irademiz kaybetmiştim ellerim cızırdıyor tüm vicudum sarsılıyordu.

Ve gördüğüm şey... Kocaman kertenkele gibi ama büyük... Bana doğru döndü hemen kemer halindeki kılıcımı çıkarttı. Ve sol ayağımı geriye atıp savunmaya hazırlandım. Yerde boynu kesilmiş kanlar içinde bir insan kalınlaşan tilki sesimle:

"ne yaptın sen? Dedim ve tekrar cesete göz attım. Deyişik sesler çıkartıp ellerinden uzun tırnaklar çıkarttı. Belinde kocaman dikenlere ve ağzından akan siyak sıvıyla aşırı korkunç görünüyordu...

Bense karşısında 1.67 etrafını saran kurt şekli ile kılıç tutan elektrikli tatlı kız...

O "ölüm perisi nerede?!" diye sordu ağızından siyah sıvılar saçarak hırıltılı ses tonuyla. "Neden soruyorsun?" üzerime doğru savruldu ve bana saldırmaya başladı.

Uzun prnçelerini direkt yüzüme savuruyordu. Bende kıcımla onun belindeki dikenlere doğru savurdu ve birini kesince acı ve tiz Bi çığlık attı. Kestiğim dikenin yerine ondan daha büyük bir diken çıkınca bir an dıraksadım ve fırsattan istifade edip boynuma doğru bir pençelerini geçirdiğinde sanki vücüdüma pırtılı, yakan acı veren bir madde yayıldığını hissettim.

Bende kılıcımı hızla kemer haline getirip belime sardım ve pençelerini ve dişlerimi çıkartıp ona doğru saldırdım. Bir süre onunla boğuştuktan sonra karnıma giren o beş tırnakla Bi an nefesim kesildi. Tırnaklarını karnımın içinde çevirdi ve iyice sıktı. Gözlerimin kapandığını hissettim vücudum bir elektrik alımıyla sallandı ve acı bir çığlık atıp pençelerini üzerimden çekti.

Sessizlik. Yoğun kan kokusu gitti, onun berbat sesi gitti, güneş gitti...
Yok oldum sanki, öldüm...

Burak'ın anlatımıyla

Lara bizi fark etmeden ormanda bir cesedin yanına getirmişti. Alya'ya göre burada iki farklı kan vardı. Lara'nın ise ölüm perisi hislerimde büyük bir huzursuzluk vardı ve tanıdığımız birinin öleceğine emindi ama o kimdi? Kira ortalarda yoktu ona ulaşamıyorduk! Kaya veterineri çağırmaya gitmişti. Veteriner dediğine bakmayın Doğa üstü uzmanı ve doktoru, manyak adam.

Eğilip cesedi incelemeye başladım. Sarışın uzun güzel fit bir kızdı. Boynu dan pençe ile öldürüldüğünü düşünüyordum ve diş izlerinden onu öldüren şeyin kanundaki bir maddeyle beslendiğini düşünüyordum. Veteriner ve Kaya gelip cesedin üzerine eğildildiler.

Veteriner eline eldivenini geçirip aletleriyle iyice inceledi. Ve "bir kertenkele" boynundaki diş izlerini gösterip "boynunu parçalama nedeni ses telleri deki bir maddeyle beslenmesi." arkadaki kanı gösterip "oradaki bir kitsune kanı dokununca ufak çaplı elektrik çarpması geçirsin."
Ben neden kitsune kanuna dokunmayın ki? Neyse.

Alya bir anda huzursuz a hırlamaya başladı. Ve o her yerde yankılanan tanıdık çığlık. Kitsune.

Kira'nın Anlatımıyla

Bir an gelen ani güçle büyük bir çığlık attım ve tekrar akaranlığa gömüldüm.
Gözlerimi açtığımda büyük bir santraldeydim. Kertenkele beni zincirlemişti. Karşıma geçti ve insan haline döndü. Gördüğüm kişi beni şoka sokmuştu "NE!"

Selaaaaam canlarım merhabaaaa! Bölüm geldi biraz tiksinici ekşın bir bölüm oldu lütfen gözünüzde canlandıracak okuyun. Oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum! :)

KitsuneWhere stories live. Discover now