2. Bölüm Sıradan Yalnız Günüm

67 26 12
                                    

Bu gün hafta sonu ben elimdeki kitap stoğumu bitirdiğim ve yenisini almaya uşendiğim için en büyük aktivitem olan nefes alma işlemini tamamlıyorum.

Dışarı baktığımda bir kaç kurt, ayı falan vardı normal yani.

En sonunda nefes almaktan sıkılınca dışarı çıkmaya karar verdim.
Dolabımı açıp bir baktım;en sonunda yine siyah bir pantolon, lacivert kazak giyip saçımı yukarıdan toplayıp cebime gerekenleri koyup çıktım.

Oyalanmadan en yakın kitapçıya girip 5 tane kitap alıp çıktım.

Sonunda eve gelip derin bir nefes aldım ve ayağımı sardım. Yolda gelirken köpek, kedi ve kuş saldırısına uğradım! Neyse en azından araba çarpmadı.

Televizyonda Müge Anlı açıp izlemeye başladım bana da annemden bulaştı. Bağımlılık yapıyor.

Mutfağa gidip çay ve çekirdek aldım. Elimde kitap alıp televizyonun başına oturup, TV izleyip çekirdek yeyip, çay içip, kitap okuyordum.

Gözüm saate kaydı akşam olmak üzereydi acaba bu gün ne yemek yapsam? Üşenme duygusu ağır basınca akşamı peynir ekmekle geçiştirmeye karar verdim. Tamm Japonum ama öyle suşi muşi yemiyorum her öğün.

Uzun süredir ders çalışıyordum, gözüm saate takılınca akşam olduğunu fark ettim. Ve gidip dolaplar bakışmaya başladım. Kendime tost yapıp yemeye başladım.

Veee yemeğimi bölen o kapı! Sinirle kapıyı açtığımda karşımda sürüyü görmeyi beklemiyordum. Anlamayan gözlerle onlara bakarken insan "Selam eee sana geldik yaniii alırsan" Sonra kendimi toparlayıp kapıdan çekildim. "hoş geldiniz!"

Selaaaaam umarım beğenirsiniz oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum. :))))) birde kısa oldu ama ksrb.

KitsuneKde žijí příběhy. Začni objevovat