FEM

53 1 0
                                    

Mayas P.O.V

Niall hade kommit in i köket och när vi alla hade ätit frukost så gick vi för att byta om och fixa iordning oss, sedan gick vi ut. Vi tog Harrys bil, det var säkrare att åka med den än att gå själva. Speciellt om man har två världskända personer med sig. 

"What are you looking for?"  Frågade plötsligt Harry. Jag ryckte till, förstod inte vad han menade och det verkade han förstå på mitt undrande ansiktsuttryck. "I meant for Louis" Fortsatte han och skrattade.

"Oh." började jag och skrattade försiktigt. "I've no idea.." svarade jag och log lätt.

"We will help you, right Niall?" sa han glatt och knuffade Niall i sidan lite lätt.

"Of course baby!" Utbrast Niall och kollade bak på mig i baksätet. Han log varmt och klappade mig på knät. Jag log.

När vi hade parkerat Harrys bil på ett special ställe så hoppade vi ut och smög runt bland människorna som var i full fart med att julhandla. Jag höll både Harry och Niall i armkrok och drog dem genom folken. Med tanke på att både jag och Niall har klaustrofobi så fick Harry leda oss. Vi sprang in på lite affärer här och där. Vi var såklart tvungna att stanna lite då och då för att ta kort men det var inte så många fans idag än så länge. Jag hittade massor av kläder till mig själv men ingenting till Louis... 

"You've tried that shirt for like 15 minutes now" Mumlade Harry och jag skrattade högt. Han hade ingen bra tålamod.

"Sorry. I'm done now." Sa jag tillbaka och öppnade provhyttsdörren. "Where's Niall?" Frågade jag.

"He's sitting right there" skrattade Harry och pekade på en pall i ett hörn. Jag skrattade också och vi betalade tröjan och gick vidare. Jag bestämde mig för att bara köpa kläder till Loui, jag kom inte på något annat och jag hade bara idag på mig.

Tillslut hade jag hittat jättemycket snygga kläder som både Niall och Harry också hållt med om och så skulle vi leta oss tillbaks till Harrys bil och då hände något.

"HARRY!!!!!!!! NIALL!!!!!!!" Skrek några tjejer och kom springandes. Och att dem skrek ledde till att fans från överallt kom och där var vi typ omringade.

"What are we going to do?" viskade jag till Niall.

"let's take some pictures and then we're just leaving" viskade han tillbaka och nickade mot Harry. Killarna började ta foton med tjejerna även jag fick vara med på några. Efter ca 10 minuter så började vi röra på oss, vi trängde oss genom alla och jag kände hur en panik uppstod. Ville inte sitta fast, det var för trångt här. Jag letade rätt på Harrys hand och klämde den hårt. Han kollade bak på mig och log försiktigt. 

När vi äntligen kommit ut från det värsta fick vi springa lite försiktigt till bilen och så hoppade vi in. Jag hann iallafall köpa något till Louis och det var bra. Klockan hade nu blivit 4 på eftermiddagen så vi åkte hem och lämnade påsarna och sakerna vi köpt för att sedan åka till restaurangen vi bokat bord på. Där skulle vi slippa de flesta fansen för den restaurangen var väldigt fin och bra.

 Vi åt mat och hade en väldigt rolig kväll tillsammans. Allt var jättebra och jag skrattade så mycket så jag började gråta. Ganska sent på kvällen åkte vi hem igen och vi somnade nästan direkt när vi kom innanför dörren. Men jag höll mig vaken en extra timme för att prata med Cameron lite. Jag ringde upp honom och han svarade glatt. 

"How are you?" Frågade han och jag satt på samma ställe, på min sängkant.

"I'm okay. Just tired" Svarade jag på frågan helt neutralt.

Half a HeartWhere stories live. Discover now