FYRA

45 1 0
                                    

Efter ett tag så insåg jag att fansen följt efter mig, och jag var nästan framme vid vårat hus... jag stannade upp lite för att försöka komma på en lösning till detta. Det var inte bra ifall dem såg vart vi bodde, vi hade inte satt upp larm och säkerhetsgrejer än då huset var ganska nytt. Jag bestämde mig för att ringa Niall, han kanske har en bra lösning. Jag smög bakom en vägg till ett stort företagshus och såg fansen stå en bit bort och skratta högt medans dem försökte se vart jag tagit vägen. 

"Where are you?" Svarade Niall i telefonen så att jag hoppade till, jag var inte beredd på att han skulle svara när jag stod och spionerade på ungdomarna. 

"Do you know what I noticed?" Sa jag allvarligt.

"What?" Frågade Niall undrande. "Maya?! What happened?!" Utbrast han igen ganska oroligt. 

"Your fans. They are following me" Skrattade jag tyst åt att han blev så orolig. Han suckade tungt.

"Oh, my cute fans are too much sometimes..." Mumlade han. Jag lutade mig mot väggen.

"What am I going to do Niall?" Frågade jag och suckade.

"Try to walk around the whole neighbor hood, you have to be sneaky" fnissade han sådär gulligt och jag log för mig själv.

"I'll try." skrattade jag tyst. "I'll call you if anything else happens" la jag till och la på.

Nu behövde jag bara komma härifrån. Jag kikade runt hörnet och såg att tjejerna stod på samma ställe så jag gick bara rakt ut, utan att bry mig. När jag gick in i området skulle dem garanterat tappa bort mig, vilket också hände. Dem såg mig och började gå efter mig, men efter ett tag så tappade dem bort mig och jag kunde lugnt gå hem igen.

"I'm home" ropade jag när jag slog upp ytterdörren och la ner påsarna på golvet. 

"Helloooo" smilade Harry när han kom gåendes emot mig. "Do you need help?" Frågade han och log igen.

"Yes, thanks" Log jag tillbaka och han böjde sig ner för att ta upp en av påsarna. Hans arm snuddade vid mitt ben och jag blev alldeles varm i kroppen. Han reste sig med påsen i handen och nickade mot köket, jag gick efter. Vi möttes av Niall som satt på en stol och åt glass ur själva glasslådan. 

"Yo" skrattade han med glass i hela munnen. "did you find a gift for Loui?" frågade han.

"No..." suckade jag och slog mig ner bredvid honom.

"I can help you tomorrow" sa han och sköt glassen till mig. Jag tog emot hans sked och började äta lite. 

"Thank you so much" sa jag tyst tillbaka och Harry slog sig ner framför oss.

"Can we watch a movie?" Frågade Harry och hans vita tänder lös och hans smilegropar var så gulliga så att jag inte kunde låta bli att le. "What?" Frågade han när han märkte mitt leende.

"Nothing" Ljög jag och reste mig. "Help me choose a movie" La jag till och nickade mot vardagsrummet. Niall och Harry reste sig, Niall plockade in glassen i frysen och så kom dem båda fram till mig och hjälpte mig välja film.

Efter ca 2 timmars film kollande så hade jag en sovande Niall på mitt ena lår och en halvsovande Harry lutandes mot min axel. Jag flyttade försiktigt bort Nialls huvud och la en kudde under hans huvud istället. Skulle precis flytta mig när Harry vaknade till och kollade sådär sött på mig, med en busig och mysig blick. 

"Where are you going?" viskade han och log medans han stängde ögonen.

"Just going to make a call." Viskade jag tillbaka och strök honom försiktigt över låret. Han nickade belåter och jag reste mig för att gå till mitt rum. Jag kände för att prata lite med Nash, det var ett tag sen. Jag la mig på rygg raklång i sängen och ringde upp honom. Klockan var i lagom tid för honom också nu, så det passade bra.

"Hello my favorite!" Utbrast han glatt och skrattade i telefonen. Han verkade glad, det var bra.

"Hi! What is up?" Svarade jag glatt tillbaka.

"I'm with Cam and Matt" Svarade han och skrattade. "What about you? Having fun?" Sa han igen och skrattade ännu mer.

"You sound happy Nash." Sa jag och log. "What are you guys doing? I'm doing nothing right now, but i'm in London" Sa jag igen.

"I am happy, very happy!" Skrattade han. "We're at mine and Cams place right now. Yeah, Cam told me you were there, are you having a good time?" Sa han och nu verkade han ha lugnat ner sig från allt skrattande.

"It's great here." sa jag lugnt och log för mig själv.

"So. When are you planning on coming to us again?" Frågade han.

"I don't know Nash... it is a lot money. But soon, i promise." Svarade jag allvarligt.

"I know..." började han tyst. "We miss you a lot..." fortsatte han och suckade.

"And i miss you guys" suckade jag tungt och sträckte på mig i sängen. 

"We're gonna film a video... please call me back soon." Sa han och skrattade tyst.

"I will. Bye" svarade jag och log.

"Bye, Maya." 

Jag suckade tungt. Jag saknade Nash jättemycket också, han var en av mina bästavänner. Någon gång efter jul skulle jag faktiskt försöka ta mig bort till USA. Jag reste mig ur sängen och gick ut till soffan. Där låg både Niall och Harry skavfötters och sov. Dem var så söta... eftersom att klockan var sent så gick jag tillbaka till mitt rum och hoppade i säng. Imorgon skulle jag leta efter en present till Louis och så skulle vi alla tre ut och äta någonstans. Det hade vi bestämt idag.

-------------------

Det hade blivit morgon och jag vaknade av något duns nerifrån. Jag sträckte på mig och reste mig seda från sängen för att klä på mig och gå ner för trappen till köket. Där möttes jag av Harry som satt och åt frukost.

"Good morning" Log han och jag gick mot köksbänken för att rosta mackor.

"Good morning" Sa jag tillbaka. "Where's Niall?" Sa jag igen och vände mig om mot Harry.

"Sleeping" svarade han och log med tänderna. Så fin. Jag satte mig mittemot honom vid bordet medans jag väntade på mina mackor.

"You look pretty" Sa Harry plötsligt och kollade på mig. Jag rodnade och kollade ner i bordet snabbt för att han inte skulle märka. "And, I miss us." La han till. Jag blev varm i hela kroppen. Jag saknade honom och oss så mycket också... Jag visste aldrig vad jag skulle säga så jag nickade bara och log försiktigt. Vi båda satt i tystnad i några minuter innan mina mackor hoppade upp, jag gick och hämtade dem och så fortsatte Harry.

"How is it going with Cameron?" Frågade han. Jag slog mig ner på samma stol och började bre på mackorna med smör.

"Good" svarade jag tyst till svar. Han började skratta. "Why are you laughing?" Frågade jag irriterat och tog en tugga av min macka.

"Don't know." Mumlade han tillbaka och kollade sedan upp och log.

Harrys P.O.V

I still like her. Or in fact, I still love her. That's the only thing I can think about. And how beautiful she is. It doesn't matter if she has a boyfriend, my feelings won't disappear. 

Half a HeartWhere stories live. Discover now