Tanıtım

197 20 45
                                    

{2012}
V:Anne hadi parka gidelim.
M (annesi): Olmaz Valentina.
V:Ben gidiyorum.Micheal gelecek.
Dedi ve koşarak sokağa fırladı.Annesi de arkasından koşuyordu.Birden bir arabanın fren sesi ve annesinin çığlıkları duyuldu.Valentina yavaş yavaş arkaya döndü.Annesini kanlar içinde yerde görünce bağırmaya başladı.O küçük kasaba da sadece Valentina nın çığlıkları duyuluyordu.Sonra Micheal çığlıkların duyulduğu yere koşmaya başladı.Yere çökmüş Valentina yı görünce hemen yanına gitti ve sıkıca sarıldı hiç bırakmayacakmış gibi.İki çocuk üstlerinin kan olmasını umursamadan sarılıyordu.Onlar en yakın arkadaşlardı.Yani en azından öyle sanıyorlardı
                                                       ♡♡♡

Yani en azından öyle sanıyorlardı                                                       ♡♡♡

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Valentina Zenere:Annesini 9 yaşında kaybetmiş ve psikolojik sorunları olan bir kız.17Yaşında.En yakın arkadaşı Micheal ve Malena.Sevgilisi Ruggero.

Micheal Ronda:Annesi ve babası ile yaşıyor ama bazen Valeni ile kalıyor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Micheal Ronda:Annesi ve babası ile yaşıyor ama bazen Valeni ile kalıyor. 18 Yaşında.En yakın arkadaşı Valentina ve Gaston.Sevgilisi Karol.

Ruggero Pasquarelli:Karol ile yaşıyor.Herkes onları en yakın arkadaş sanarken onlar gizli bir aşk yaşıyor(uuu entrika)18 Yaşında.En yakın arkadaşı Pasquale.Sevgilileri Karol ve Valentina (aga be çocuk ateş ediyor)

Karol Sevilla:Ruggero ile gizli aşk yaşıyor.Bu durumu gizlemek onu üzüyor.17 Yaşında.En yakın arkadaşı Giovanna.Sevgilileri Micheal ve Ruggero.

Gaston Vietto:Malena ya platonik.Her gün onu izliyor ve anonim olarak yazıyor.18 Yaşında.En yakın arkadaşı Micheal.Sevgilisi yok (yani sap sjsjjs)

Malena Ratner:Entrika Kraliçesi.Entrikadan beslenen bir yapısı var.sınıftaki ders kaynatıcısı ve aynı zamanda Okulun popi kızı.Anonimle uğraşıyor.17 Yaşında.En yakın arkadaşı Valentina.Sevgilisi yok.

Pasquale di nuzzo: Okulun bad boy u.Gio ile uğraşmayı seviyor.18Yaşında.En yakın arkadaşı Ruggero.Sevgilisi Giovanna.

Giovanna Reynaud: Okulun tatlı kızı.Pasquale den nefret ediyor ama çok seviyor(I hate you I love you sjsjsj)18 Yaşında.En yakın arkadaşı Karol.Sevgilsi Pasquale.

Friends《Yarı Texting》Where stories live. Discover now