"Az első találkozás"

315 10 0
                                    


Sziasztok!

Arra gondoltam, hozok nektek egy kis részletet a Lázadás 2.0-ból. :)

"- Órákig nem fog jönni, hacsak nem hoznak be még valakit – suttogta ekkor valaki nem is olyan messze tőlem.Valahonnan a hátam mögül, a sötétből érkezett a hang, hogy az illető szó szerint halálra ijesszen! Hirtelen megugrottam, a szívem a torkomba szökött, ennyi ijedtség már túlontúl elég lehetett neki mára, így szabadult volna tőlem, ha teheti. Remegő ujjaimmal az ajtó egyik hűvös rácsába kapaszkodtam, majd körbekémleltem a cellában magam körül, de üresnek tetszett. Mégis honnan jöhetett a hang? Képzelődtem volna? Hátamat a cella ajtajának vetettem, úgy éreztem menten kidobom a taccsot, ha nem kapom meg azonnal a kérdésemre a választ. Sosem voltam egy ijedős, félénk kislány, de abban a pillanatban rettenetesen megrémített a gondolat, hogy nem vagyok egyedül, de az még annál is jobban, hogy talán csak képzelődtem az előbb. A túl sok stressz lehetett az oka, magyaráztam volna máris magamnak. Egyedül éreztem magam, ezért volt szükségem arra a rekedtes, búgó férfihangra...- Itt vagyok, kicsike – szólalt meg ekkor újra, hogy azonnal a hang irányába kapjam a fejem. "

Az eltelt idő alatt a szerkesztő már átolvasta a kéziratot, visszaküldte nekem, én pedig javítva visszaküldtem a kiadónak, szóval nemsokára jó hírrel szolgálhatok nektek! ;)

Addig is nézzetek fel a kiadó oldalára www.bookdreams.hu, illetve csatlakozzatok facebookon a csoportomhoz www.facebook.com/groups/virginbergh

Puszillak sokszor titeket!

Virgin

Lázadás 2.0Where stories live. Discover now