Κεφαλαιο 1

774 49 13
                                    

Αυτο ειναι το προφιλ μιας οχι κι τοσο πετυχημενης κοπελας. Ναι αυτη ειμαι εγω. Με λενε Αντριαννα....ειμαι οπως ειδατε ειμαι 16 κι ακομα πιστευω σε καλα αγορια κι πριγκιπες.

Οπως ειπα τους πριγκιπες απο μικρη τους εβλεπα στον υπνο μου, οπως κι τα μεγαλα και μαγευτικα παλατια που εμεναν. Τωρα δυστυχως ξυπνησα!

Παντα περναω απαρατηριτη. Δεν μου αρεσει να ξεχωριζω, οποτε δεν υπαρχει προβλημα.

Την περισσοτερη ωρα την περναω στον υπολογιστη...... Οσο μπορω δηλαδη....κι το πρωτιμο κιολας. Τουλαχιστον εκει κανεις δεν με ξερει.

Αν η μητρια μου απλα με αφηνε ησυχη ολα θα ηταν καλυτερα!

Ολο με βαζει να κανω δουλιες και να τους υπηρετω σιν τον καινουργιο μου ετεροθαλη αδερφο! Που εδω που τα λεμε  μου σπαει τα νευρα. Ειμαστε κι στην ιδια ηλικια...

Βλεπετε μετα τον θανατο της μητερας μου, ο πατερας μου ξαναπαντρευτηκε καποια που νομιζε οτι θα μας κανει ευτυχισμενους! Αυτος τωρα λειπει σε ταξιδι για μια δουλεια κι εγω νιωθω  τοσο μονη...... Πολλες φορες οταν ξυπναω τα σκεφτομαι ολα αυτα και θελω να κλαψω......

Πριν καλα καλα ομως, προλαβω με φωναζουν για πρωινο! Αν και υπαρχουν υπερετες μες στο σπιτι δεν μπορω να πω ζωη να 'χουν... με βαζει κι εμενα να κανω διαφορα....λες και δεν της φτανουν αυτοι θελει κι εμενα!!

Ελεος............

Στο σιτε που μπαινω (βασικα δικο μου ειναι και λεγετε το μπλοκ μιας οχι κι τοσο πετυχημενης κοπελας...λολ) * ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ:)* ειμαι κατι σαν διασημη. Με ακολουθουν πολλα ατομα και μιλαω με τα περισσοτερα. Ανεβαζω καθημερινα διαφορες καταστασεις και γενικα την διαθεση μου. Τους λεω τα παραπονα μου και τα προβληματα μου κι εκεινοι με ακουν και με συμβουλευουν για το τι να κανω....!! Τους αγαπαω πολυ, αν και δεν ξερω ποιοι ειναι προσωπικα. Με ενθαρυννουν κι ετσι μπορω να συνεχισω να ζω.....οκ δεν το εννοουσα καπως ετσι.. αλλα ελπιζω να το καταλαβατε :)

Εχω λιγο καιρο να μπω βεβαια επειδη οι δουλιες κι το διαβασμα ειναι πολλα... Τωρα που ειπα διαβασμα ειναι ωρα να παω στο σχολειο!!! Κατεβαινω κατω τους προσφερω το πρωινο, καθομαι τρωω και αφου φανε κι αυτοι πλενω τα πιατα και φευγω. Καμια εποικινωνια μαζι μεταξυ μας οπως ειδατε. Ουτε καν κανουν τον κοπο μητερα κι γιος να με γνωρισουν καλυτερα...Οχι οτι με πειραζει. Περνω και το λαπτοπ μαζι μου καθως φευγω. Οχι μονο για λογους ασφαλειας μηπως και το παραβιασει κανεις αλλα και επειδη παντα το χρησιμοποιω και το περνω οπου κι αν παω..

Οταν φτανω στο σχολειο, τα πραγματα δεν ειναι καθολου διαφορα απ'οταν ειμαι σπιτι. Εχω μονο μια κολλιτη την Ελλη. Ειναι και η Κειτ στην παρεα μας, αλλα δεν πολυερχεται. Οι περισσοτεροι δεν με πολυπανε, δεν ξερω γιατι. Καλυτερα θα εχω και λιγο ησυχια. Αν και βεβεαια με πειραζει που ο κρυφος μου ερωτας ο Τζερεμυ δεν με προσεχει καθολου....

Ισως παρα ειναι δημοφιλης για'μενα. Ειναι ο αρχηγος της ομαδας ποδοσφαιρου των αγοριων. Ασε που η κοπελα του η Πενελοπε ειναι η αρχηγος των μαζορετων και νιωθω ενα μηδενικο μπροστα της!

Ετσι οπως και σε καθε διαλημμα, τον χαζευω. Πριν λιγο χτυπησε το κουδουνι για εξω. Πως περναει η ωρα οταν σκεφτεσαι αυτον που σου αρεσει κι δεν μπορεις να εχεις.....Ξερω οτι τιποτα δεν θα αλλαξει μεταξυ μας. Για να πω την αληθεια ειναι καλυτερα. 

Λεγοντας για αγορια, την θαυμαζω πολυ την Ελλη γιατι μπορει να εχει οποιον θελει. Σχεδον κανεις δεν μπορει να της αντισταθει! Δεν υπερβαλω, αληθεια ειναι! Εχει καστανοξανθα μακρια μαλλια και μπλε ωραια ματια που σου θυμιζουν τον ουρανο....Αααα η Κειτ ειναι επισης ομορφη. Εκεινη εχει κοκκινα μαλλια και σκουροπρασινα ματια. Ωραιος συνδιασμος. Αντιθετα εγω εχω καφε μαλλια και μελι ματια, που στο φως του ηλιου γινονται πρασινα σαν τα ρουμπινα. Μιλαμε για κρυμμενη ομορφια..... Βαθια και καλα κρυμμενη ομως. Μονο η Ελλη τα εχει δει κι εχει μεινει με ανοιχτο το στομα....

Οπως ελεγα στα διαλειμματα καθομαι σε μια γωνια και χαζευω τον Τζερεμυ. Για να μην καρφωθω σερφαρω και στο διαδυκτιο. Εχω μια δικια μου γωνια που καθομαι. Ερχεται και η Ελλη κι μου κανει παρεα. τις περισσοτερες φορες συζηταμε για διαφορα και τρελα πραγματα. Γελαμε με βλακειες και γενικα οτι μας κατεβει απο το μυαλο! Η Κειτ οποτε μπορει ερχετε κι εκεινη. Εχει αγορι βλεπετε κι δεν μπορει να κρατηθει μακρια του. Αλλο τοσο κι αυτος. Ειναι καλο παιδια απ'οσο ξερω και μας εχει πει και εκεινη. Τον λενε Αλεξ.

Η Ελλη οπως και καθε φορα ηρθε κι εκατσε διπλα μου καθως τον κοιτουσα. Καταλαβε τι σκεφτομουν.

" Γιατι δεν πας να του μιλησεις?" μου λεει..Λες και ειναι το πιο ευκολο πραγμα!

"Εισαι τρελη Ελλη" της λεω κοιταζοντας την. Εκεινη γελασε. Η καρδια μου χτυπαει δυνατα οταν μιλαω για αυτον αμαν Ελλη!  Τωρα δεν μπορω να ηρεμησω.......Ασε που με την κοπελα που εχει δυσκολα τον πλησιαζουν κοριτσια. Τις ριχνει ολες ενα δολοφονικο βλεμμα κι κανουν ολες πισω.

Αλλωστε γιατι να τον πλησιασω? Ουτε καν ξερει πως υπαρχω..... Η καρδουλα μου το ξερει πως το αντεχω, να ειμαι η μονη που τον αγαπαω.....

Μπηκα στο σιτε μου οσο η Ελλη τον κοιτουσε. Κιαλος ενα με ακολουθησε... Δεν μπορω να πω χαιρομαι. Θα εχω κιαλο ενα ατομο να συζηταω και να μιλησω.  Η Ελλη μου εκλεισε το λαπτοπ με ενα απογοητευμενο βλεμμα και αρχισαμε να μιλαμε.

Και ενω μιλαμε η Ελλη με σκουνταει να σηκωθω και να γυρισω να κοιταξω πισω μου. Καθως σηκωνομαι ενα χερι μου χτυπαει ελαφρα τον ωμο. Γυρναω κι τον βλεπω σαν ονειρο μπροστα μου. 

Πριν καν καταλαβω τι γινεται με φιλαει στο μαγουλο.......!!!!!!!

Μία σύγχρονη Σταχτοπούτα (UNDER EDITING) Where stories live. Discover now