#1

1 0 0
                                    

POV: Madison

'Mad, opstaan. Tijd voor school' hoor ik mijn moeder zeggen vanuit de deuropening. Het geluid van haar voetstappen volgen na dat gezegd te hebben. Ze doet de gordijnen open en verlaat mijn kamer erna.

Ik open moeizaam mijn ogen, blijf nog een paar seconden op mijn plek liggen en kijk naar het plafond. Even bekomen van de slaaptekort.

Ik draai me op mijn zij en neem m'n gsm van mijn nachtkastje om te kijken hoe laat het is. Ik slaak een zucht na te zien dat het 7u is, geen tijd om nog even te slapen dus. Klaarmaken voor school dan maar zeker.

Ik blijf nog even zitten en bedenk me even dat ik misschien geen school nodig heb en ik wel gewoon in de Mc'Donalds kan werken ofzo later, ik ben toch al bijna 18 dus kan binnen een paar maandjes stoppen met school. Ik schudt de gedacht alweer snel van me af na mezelf te herinneren aan het feit dat mijn moeder mij waarschijnlijk op straat zou zetten moest ik stoppen met school, en dat kan ik niet hebben natuurlijk.

Ik sta recht, neem een handdoek uit mijn kast en been me richting de badkamer. De deur is gesloten dus klop ik even aan als teken dat ik binnen wil en wil weten of er iemand binnen is. 'BEZEEET' roept mijn zusje vanuit de badkamer. Ugh, dat wordt wachten tot ze klaar is dus.

Mijn zusje krijgt het er altijd op de een of andere manier gedaan om voor mij de badkamer binnen te springen. Waarschijnlijk staat ze super vroeg op, wat wel te begrijpen is aangezien ze super vroeg gaat slapen, na haar huiswerk te maken en het niet kan hebben om na 22u te gaan slapen. Ze is, zoals ik haar altijd noem, 'het nerdje van de famillie' ookal verkiest ze liever de benaming 'het trots van de famillie'. Ik grinnik bij de gedachte en de voel een beetje wind in mijn gezicht als gevolg op dat de deur van de badkamer openzwaait.

'De badkamer is all yours' zegt Esmee, mijn zusje, na de badkamer uit te komen en grijnst erbij.
Ik rol met mijn ogen, treed de badkamer binnen en doe de deur na me op slot. Ik zet de kraan aan van de douche en doe ondertussen mijn pyjama en ondergoed uit en gooi ze in de wasmand. Ik stap onder de douche en begin met mezelf te wassen.

Na ongeveer een kwartiertje stap ik uit de douche, poets mijn tanden en stap met een handdoek rond mijn haar en een badjas aan terug naar mijn kamer.

Ik neem een setje ondergoed uit mijn kast, een jeans met gaten aan de knieën en aan mijn dij, een wit topje en een zwarte riem als accessoire. Als laatst doe ik nog een kettinkje om dat net een beetje langer is dan een choker en stijl mijn haar. Ik doe wat concealer op mijn wallen, doe wat eyeliner op, breng mascara aan op mijn wimpers die van nature al lang zijn. Ik breng wat highlighter aan op de tip van mijn neus en jukbeenderen, niet teveel, net genoeg. Ik breng wat nude lippenstift aan en doe er een beetje lipgloss over.

Tevreden kijk ik in de spiegel. Ik neem van tad van naast mijn bureau en gooi mijn highlighter en lipgloss in mijn tas. Ik neem mijn gsm van mijn nachtkastje en steek die in mijn achterzak, mijn airpods gooi ik in mijn tas en ga naar beneden.

*afbeelding van wat Madison aanheeft*

Ik neem een ontbijtreep en een flesje water en gooi ze in mijn tas en loop langs de tafel naar mijn moeder die druk bezig is met papierwerk terwijl ze af en toe en sip van haar koffie neemt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik neem een ontbijtreep en een flesje water en gooi ze in mijn tas en loop langs de tafel naar mijn moeder die druk bezig is met papierwerk terwijl ze af en toe en sip van haar koffie neemt.
'Doeg mam, ik ga naar school' zeg ik terwijl ik een kus druk op haar wang. Ze mompelt een daag en ik ga naar de deur. Na mijn witte AF1's aangedaan te hebben en mijn autosleutels van het kastje onder de spiegel die in de corridor staat genomen te hebben ga ik naar buiten.

Ik ontgrendel de autodeuren en ga zitten achter het stuur. Ik leg mijn tas op de passagiersstoel en start de auto op. Ik verbind mijn gsm met de AUX en zet wat muziek aan. Ik doe mijn gordel om en start de auto op, op weg om mijn beste vriendin Catherine, of zoals ik haar altijd noem, Cat, op te halen. Ze woont maar 10 minuutjes van mij vandaan dus ik ben er snel.

Cat en ik zijn al bevriend sinds we 8 waren. Het begon allemaal toen ik aan het fietsen was in de buurt maar zo over het dolle was dat ik eindelijk kon rijden en perongeluk ietsje te ver ging fietsen, verder dan ik de deg terug wist. Toen ik zat te huilen op mijn fietsje omdat ik de weg niet meer wist kwam er een lieve vrouw naar me toe, de moeder van Cat. Ze vroeg me wat er aan de hand was en nadat ik haar had uitgelegd wat er scheelde vroeg ze me of ik toevallig geen nummer of iets had waarop ze iemand kon bereiken. Mijn moeder naaide altijd mijn naam en haar nummer aan de binnenkant van mijn kleding dus na het etiketje aan te wijzen nam ze me mee naar binnen en gaf ze me een ijsje, ter afwachting van mijn moeder die me zou komen halen. Esmee, de moeder van Cat, riep op een gegeven moment iemand naar de woonkamer en niet veel later kwamen 2 nieuwsgierige ogen me aankijken. Cat stelde zichzelf voor en bood aan om samen met Play'Doll te spelen.
We speelden tot mijn moeder aankwam, die Esmee hartelijk bedankte en spraken samen met onze moeders af dat we elkaar snel weer zouden zien.  Vanaf dat moment gingen we elkaar vaker zien en werden we beste vriendinnen. Al bijna 10 jaar sterk aan elkaars zijde dus!

Ik kom aan bij Cat's huis en toeter een keer. Niet snel erna komt Cat naar mijn auto gesneld. 'PJ' van ppopcaine speelt af in mijn auto en ik zet de muziek een beetje luider omdat ons favoriet stuk van het liedje aankomt.
Maar
'BITCH?? DID YOU HEAR WTF I SAID?? SHAKE. SOME. ASS HOE!!' schreeuwen we beide tegelijk.
Cat doet een kleine 'throw back' en beide moeten we erom lachen. God wat hou ik van haar energie. We begroeten elkaar met een kus op de wang.

'Zin in vandaag?' vraag ik terwijl na de muziek weer ietsje zachter te zetten en op gas te drukken, op weg naar school. 'Heb ik dat ook gehad dan?' lacht Cat. 'Ok. Goed punt' lach ik mee met haar.

We praten nog wat tot we aankomen bij school. Ik parkeer mijn auto en we lopen samen het gebouw binnen. Opweg naar de kluisjes stopt Cat met praten en lopen en staat stil. Ik draai me om om te kijken waarom ze stopt en kijk waar zij naar kijkt.

Daar. Midden in de aulo. De 3 knapste jongens die ik hier ooit op school heb gezien. Ik sta ook even stil en bewonder hun uiterlijk, net zoals Cat, en we zijn zeker niet de enigste. Overal hoor ik mensen fluisteren tegen elkaar.
'Wie zijn dat?'
'Ze zijn alle 3 nieuw op deze school, tegelijkertijd?'
'Wat een stukken zijn dat'
'Als ik met elk van hun alleen in een kamer stond zou ik het wel weten hoor'
Ik kom terug uit mijn trance en ga naar Cat staan. 'Wie zijn dat' fluister ik haar toe. 'Geen idee, maar het is dringend tijd daar verandering in te brengen' fluistert Cat me terug toe zonder haar blik af te wenden van de hot trio.

————-//
Eerste hoofdstuk!!
Wat vinden jullie er al van? Zijn jullie benieuwd naar wie de mysterieuze jongens zijn? 😏 ik ben alvast excited om verder te schrijven!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 31, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Because of youWhere stories live. Discover now