Capitolul XII/12

447 11 3
                                    

Morey: HERMIONE?!

M-am speriat și mi-am luat mana și l-am împins pe Draco.

Hermione : Morey!Ce cauți aici?!

Morey: Te-am căutat tot Hogwartsul!Trebuie sa supraveghem holurile ai uitat!Eu te caut că nebunul peste tot iar tu stai aici și te pupi cu el?!

Hermione: Am uitat,scuze! SI NU MA PUPAM CU EL!Acum haide

M-am uitat spre Draco iar el avea privirea în jos spre iarba,era dezamăgit.Dar am fugit repede în castel și l-am ignorat pe Morey tot timpul.Mi se părea un băiat foarte drăguț dar de ce sa strige la mine așa?Da,înțeleg am uitat că trebuia să supraveghez holurile cu el dar de ce își bagă nasul în trebuirile mele?!Eu fac ce vreau cu cine vreau,nu e el mama mea!Dar stai puțin...oare...nu,nu n-are cum.

După ce am stat vreo 4 ore cu Morey si m-am plimbat pe holuri m-am dus în cameră și Luna dormea.Apoi am văzut o scrisoare pe masă și am deschis-o,mă gândeam că probabil e de la Ron.

Draga Hermione,

Înțeleg de ce îți este rușine să stai cu mine,eu nu sunt Potter sau Weasley.Stiu că tu nu vrei sa mi-o spui in față dar văd că nu mă placi,deloc.Sa știi că ce ți-am zis atunci în seara aceea era totul adevărat,daca sincer nu mă așteptam să mă crezi,nu mai ales după ce ți-am făcut,mai ales după război.Nu mă aștept să mă ierți cu adevărat,dar sper sa înțelegi de ce m-am comportat urât in trecut.Dar ți-am scris că să îți zic că eu plec de la Hogwarts,si nu cred că o să ne mai vedem,așa că ți-am dat un cadou care sper sa îți placă,e o carte de mageamii,am citit-o și eu,o sa găsești ceva printre pagini.Imi va fi dor de tine,Hermione.

Cu drag,
Draco


Dupa ce am citit scrisoarea am început a plânge,nu era adevărat, mi-e nu-mi era rușine sa stau cu el,și l-am iertat,cu adevărat.Am văzut că dedesubt scrisoare era o carte,se numea "La răscruce de vânturi" ,am mai citit-o era o carte minunata,iar când am deschis-o,in ea se afla cu colier,era cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată,avea o piatră de o culoare turcoaz din era atât de drăguț.

Așa arată colierul:

Mi l-am pus și m-am uitat in oglinda și îmi stătea de minune

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Mi l-am pus și m-am uitat in oglinda și îmi stătea de minune.Dar eram foarte tristă,nu vroiam sa plece,dar nu-mi dădeam seama de ce.

L-am scos și m-am dus sa îmi fac o baie,apoi am decis ca ar trebui să mă duc să verific daca mai era în camera lui că să pot vorbi cu el și să îl conving sa nu plece.

M-am dus în camera și m-am schimbat în pijamale apoi am bătut în ușă la camera baieților.Mi-a deschis Morey.

Morey: Da Hermione?

Hermione: Um,e...e Draco in cameră?

Morey: Nu,a plecat cu câteva minute in urmă, părea foarte grăbit,si avea bagajele cu el.Probabil pleacă,cred că e la McGonogall.

Hermione: Oh mersi mult Morey! si l-am îmbrățișat și am ieșit repede din camera conducătorilor.

Mi-a trecut toată supărarea pe Morey.Pe drum spre cabinetul doamnei McGonogall am dat peste cineva.

Hermione : Doamna McGonogall! Tocmai veneam spre dumneavoastră!

MG: Domnișoara Hermione?Ce căutați pe holuri la ora asta in pijamale?

Hermione: Îl caut pe Draco! La-ți vazut?

MG: Oh imi pare rău domnișoara Granger dar domnul Malfoy a plecat deja cu trenul spre Londra.

Hermione: Ce?!Bine...am spus dezamăgită... mulțumesc și noapte buna.

Apoi m-am îndreptat spre camera conducătorilor și am intrat în camera mea și a Lunei apoi m-am culcat în pat.

Următoarea zi, dimineața eu trebuia să merg cu Ginny si Pansy la Hogsmeade dar mai întâi aveam o lecție cu Hufflepuff si Gryffindor din anul 6.M-am îmbrăcat în roba și am trezit-o pe Luna care din fericire părea foarte binedispusă și a mers cu mine la micul dejun.

Când am ajuns in sala mare m-am așezat la locul meu și Ginny a început să fie foarte curioasă despre ce s-a întâmplat cu mine și Draco,iar eu i-am povestit totul, absolut tot.Dupa micul dejun am aflat de la Luna că Neville e bine si se întoarce mâine la Hogwarts.Eu eram fericită pentru că Neville e bine dar inca eram foarte tristă pentru că Draco a plecat.

Dupa ce am terminat lecția pe care a trebuit cu greu sa o termin căci nu aveam dispoziție m-am dus în camera mea și m-am îmbrăcat pentru a pleca la Hogsmeade și mi-am pus i colierul pe care mi l-a dat Draco.

*la Hogsmeade*

I-am povestit și lui Pansy ce i-am zis lui Ginny.

Pansy: Stiu,te înțeleg perfect Hermione,și mie nu mi-a plăcut decizia lui.

Hermione : Da,dar daca a plecat din cauza mea,daca e numai vina mea.

Ginny: Nu te învinovăți atâta și uite sunt Ron și Harry!

Draco a plecat...oare se v-a întoarce? Păreri?

doar un pureblood | dramione [COMPLETĂ]Where stories live. Discover now