Capitolul VIII/8

467 17 0
                                    

În seara aceea Luna a plecat sa îl vadă pe Neville la spital,iar doamna McGonogall l-a înlocuit pe Neville cu un alt baiat din Ravenclaw.Eu cu Ginny si Pansy am ieșit să ne plimbam prin curte sa stăm puțin lângă lac.

Ginny: Imi pare așa de rau pentru Neville și pentru Luna,nu am mai văzut-o niciodată pe Luna așa

Hermione : Stiu,cred că se iubesc mult!

Pansy: Se vede și chiar se potrivesc,că tot veni vorba de dragoste,Ginny spune-i!

Pansy îi zâmbea malefic lui Ginny si eu eram de-a dreptul confuză.

Hermione: Ce e Ginns?

Ginny: Ei bine,Harry mi-a scris, și m-a întrebat dacă vreau a ies la Hogsmeade la o întâlnire cu el mâine, mi-a zis că-i important...

Pansy: IAR EU MA AȘTEPT SA O CEARĂ DE CĂSĂTORIE!

Ginny: PANSY!O sa te audă tot Hogwartsul!Si nu cred,eu inca nu sunt destul de mătură,iar Harry nu se grăbește!

Hermione : De ce nu mi-ai zis mai devreme!E minunat,adica nu știu dacă Pansy are dreptate dar daca e important trebuie sa fie ceva!

Pansy: Vezi Ginny,si Hermione zice că e o posibilitate sa fie adevărat.

Ginny: Bine,in regula poate e adevărat dar NU CRED!

Pansy: Oricum,am ceva sa va zic.

Hermione & Ginny: Ce?

Pansy: Este despre tine Hermione,și despre Draco, nu stiu daca tu ai observat dar el se tot uita la tine întruna când suntem la micul dejun,prânz și cina,nu mă înțelege greșit,sincer nu știu ce are dar cred că așteaptă să încerci să vă împăcați și să fiți prieteni,acum că eu cu tine suntem prieteni el îmi zice că crede că tu cu el puteți cat de cat sa vă înțelegeți.

Hermione : De aia era așa drăguț când m-am ajutat,ei bine nu drăguț in felul oamenilor normali dar in felul lui dar oricum,nu știu,Ron îl urăște și Harry cred că la fe-

Ginny: O nu,Harry nu-l urăște, mi-a zis chiar el,a spus că Draco e o persoană buna dar a fost crescut și învățat obiceiuri rele și că nu îl mai urăște de mult.

Hermione: De când tu îi zici lui Malfoy,Draco?

Pansy: De la mine s-a învățat și cred că Harry are dreptate,Draco nu e un om rău,s-a schimbat,serios?

Ginny: E decizia ta Hermione ce faci,acum haideți în castel că am ora cu cei din anul 5 de la Gryffindor și Slytherin în 10 minute!

Hermione & Pansy: Bine.

Aveam și eu ora cu elevii din anul 7 cu Gryffindor și Slytherin in vreo ora și ceva iar pe drum spre clasa ghiciți in cine am dat, desigur e Malfoy,de ce mi se întâmplă să dau in el tot timpul,poate pentru că gândesc prea mult!Offf Hermione!

Draco: Se vede că ți-ai făcut hobby sa dai peste mine zilnic de 2-3 ori, mi-a zis râzând

Hermione : Nu am fost atentă,scuze! am zis și am plecat grăbită.

Când am ajuns in clasa și m-am uitat la ceas era destul de devreme și am crezut că nu ar fi o idee rea sa trec pe la Ginny s-a vad cum se descurca cu elevii,când am intrat în clasa elevii erau deja acolo și o ascultau pe Ginny apoi s-au întors spre mine și se uitau nedumeriți.

Un Gryffindor: Doamna Hermione!Buna ziua!

Hermione: Hei!Ginns pot sta și eu să mă uit?

Ginny: Da,vino stai langa mine!Așa deci, astăzi v-om face poțiunea numita Amortenita numita altfel?

Ariana Blythe : Poțiune a dragostei,amortentia este cea mai puternică poțiune de dragoste existentă. Este considerata a fi o poțiune puternică și extrem de periculoasă. În ciuda puterii sale, Amortentia nu creează iubire reală, este imposibil de imitat iubirea.Persoana sub efectul poțiunii va ține doar o obsesie pentru persoana care și-a pus firul de par in ea.Are o aromă diferită pentru fiecare care o miroase, amintind fiecărei persoane mirosurile unei persoane pe care o consideră atractiva.

Aceasta fata îmi amintea de mine când eram și eu de vârsta ei,îmi aduc aminte și eu asta pentru că o învățasem pe de rost din carte.

Ginny: Seamănă leit cu tine crede-mă, mi-a șoptit ea.

Ginny: Corect,deci deschideți pagina 11 acolo ve-ți găsi instrucțiunile pentru prepararea poțiunii, ingredientele le puteți lua din dulap daca nu le aveți, puteți începe.

Sunteți curioși de ce se v-a întâmpla mai departe? Păreri?

doar un pureblood | dramione [COMPLETĂ]Where stories live. Discover now