Karakter Tanıtımları

49 1 0
                                    

 Kai: Hırslı ve babasının intikamını almaya and içmiş düşmüş bir melek. Forneus. Anında parlayıp sönebilen ve başına hep dert açan bir öfkeye sahip.
Chanyeol: Kai'nin hizmetkârlarından ve aynı zamanda da yakın arkadaşlarından, Gaap. Satan'ın ölümünden sonra olan mücadelesinde ona yardımcı olacak ve tecrübesizce kararlar vermesini önlemeye çalışacak olan kişi.
Kris: Belki de aralarında en ciddi olan kişi. Cheriour. Her zaman hedefe ulaşmayı düşünen bir mantık küpü. Zaten az olan duygularını kullanmayarak köreltmiş biri.
Sehun: Hizmetkârların en genç olanı. Her ne kadar güçlü olsa da olayları pek ciddiye almayan bir yapıya sahip. Gadreel.
Chen: Kai'nin hizmetkârlarından. Kai'nin şımarık tavırlarından hoşlanmayan yine de verdiği yemin yüzünden ona yardım etmek zorunda olan biri. Belial.
Kyungsoo: İçlerinde en soğukkanlı ve acımasız olanı. Astaroth. Eğer yoluna çıkarsa herkesi öldürebilecek bir cani. Satan'ın ölmesiyle varisi olan Kai'nin hizmetine geçmiştir.

============★===========

Luhan: Mitolojideki adıyla Michael. Aldığı görevi ne pahasına olursa olsun yerine getiren bir melek. Kai'nin eski arkadaşı ve yeni düşmanı. Satan'ın ölümünden sonra Kai'yi engellemek üzere görevlendirilmiştir.
Baekhyun: Elauria olarak da bilinen ateş meleği.
Lay: Bütün canlılara karşı iyileştirme gücü olan Raphael. Aynı zamanda cennetin prenslerinden biri.
Xiumin: En gizli sırları bile bulabilen bir melek. Diğer adıyla Galizur.
Suho: Ölü ve canlı ruhların kayıtlarının tutulduğu kitaptan sorumlu olan melek. Sofiel. Tanrı'nın sadık hizmetkârlarından.
Tao: Melioth, cennet ve yeryüzünde yolculuk edebilen kişi. Bu yüzden onların en büyük yardımcılarından biri olacaktır.

12 BrokenWhere stories live. Discover now