the fall into the storm

107 8 2
                                    

Y/n-Am decis să ignor semnele furtunii și avertizările. M-am băgat în mașină și am aprins radioul.

Furtuna este un fenomen meteorologic, care constă în ploaie și descărcări electrice (fulgere și trăsnete), însoțite aproape întotdeauna și de vânturi puternice, de peste 75 km/h, adică gradul 9 pe scara Beaufort (74,9 km/h, 20,8 m/s). Pe oceane se pot forma valuri de apă de până la 10 metri înălțime, care se răstoarnă. O furtună de gradul 12 pe scara Beaufort, cu vânt de 117,7 km/h este clasificată ca fiind un uragan, iar valurile pot ajunge la 16 m înălțime. Furtuna ar putea veni iar oricând. Vă rugăm să stați în case și să nu ieșiți la drumuri lungi. Este pentru siguranța voastră.

Y/n-ok,ok...decid să închid radioul și să îmi văd de drum. Doar vroiam să uit și să îl ignor pe Taeyong. Să revin la viața mea normală,să îmi continui cariera de idol, să încep studiile. Da, da eu încă nu mi-am terminat universitatea ăsta era unul din motivele pentru care am venit aici dar din cauza lui Taeyong n-am reușit să fac asta.
Din cauza lui n-am reușit să fac multe....dar vuala acum ca prin magie pot să fac tot ce vreau fără să îi cer permisiunea lui Taeyong.




~Gândurile lui Taeyong~

Taeyong: N-am vrut să o supăr pe Y/n așa că m-am închis în cameră și am decis să nu dau ochi cu ea. Dacă ma vede v-a deveni furioasă. Totuși,am stat foarte mult timp închid. Măcar să văd ce face. Nu o văd pe Y/n ...dar îl văd pe dragul meu frate, Sibong.

Taeyong:Sibong,unde e Y/N?
Sibong-Păi...
Taeyong-Păi ce? Sibong spune adevărul. Ce s-a întâmplat?
Sibong-Y/n...
Taeyong-Ce s-a întâmplat cu Y/n? spune el îngrijorat.
Sibong-Y/n a plecat (spune el repede).
Taeyong-Ce? Cum? De ce nu mi-ai spus? Afară e furtună și ea a luat permisul de curând. Ea a mai avut un accident la munte...of Sibong. Trebuia să îmi spui. Acum deja e târziu. Dacă a pățit ceva?
Sibong-Mi-a spus că pleacă că v-ați certat...și că se duce să își continue viața în Seul.
Taeyong-Pff, ce prost sunt.Trebuia să îi spun adevărul.

-Între timp-Y/n-

Nici măcar nu e furtună. Se pare că toți s-au înșelat. Sau nu. Aud ceva foarte tare. Ca și cum ...un fel de ploaie cu trăsnete. Văd copaci care sunt smulși din rădăcine..și mie foarte frică. Deodată simt că ceva trage mașina și văd negru în fața ochilor.

Sibong a aprins Televizorul.

Știri-Se pare că nu toți au stat în case și au ascultat avertismentele despre furtună. Ei bine, aceștia sunt victimele furtuni.
<Poze cu accidente și mașini>

Taeyong-Stai, asta nu e Y/n și mașina ei?. Trebuie să o găsesc.

Sună telefonul lui Taeyong .

Sunteți iubitul pacientei? V-am găsit în contactele acesteia.

Da, eu sunt s-a întâmplat ceva?

Aceasta a avut un accident. Este inconștientă. Veniți la spitalul 15.

Taeyong către Sibong-y/n este la un spital din apropriere.
Sibong-Vin și eu.

Aceștia au plecat către spital.

Obsession//Lee taeyongUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum