5: "Acına da gülerim bin kere, derdini de çekerim çok kere."

19.5K 2.8K 2.6K
                                    

beni gerçekten de çok rahatsız eden bir konu var arkadaşlar: bir çoğunuz sürekli "yb" "yb at" tarzında yorumlar yapıyorsunuz, sizler çok istiyorsunuz diye acele edip gerektiğinde uyumadan bölümleri yazıp atıyorum, sonra ne oluyor biliyor musunuz? bu yb diye yalvaranlar hiç yorum yapmıyor ama bir süre sonra "yb" diye beni yeniden darlamaya başlıyorlar. bir kesim de var ki bölüm boyunca ne yorum yapıyor ne de oy veriyor ama bölüm sonunda "yb" "yb at" diye emrediyor ve bu çok sinir bozucu?

sizden tek istediğim yorum, bölümleri yazarken sürekli "acaba bu kısma nasıl tepki verirler" diye tepkilerinizi düşünerek yazıyorum ve durum buyken bazılarınızdan sadece "yb" yorumu görmek aşırı derecede kırıcı. lütfen bölüme hiç yorum yapmazken yahut oy vermezken "yb" emri vermeyin, hatta hiç emir vermeyin, rica edin mesela?

medya: hiraizerdüş: beni sevmedi(aşk dediğin ölmez yok yere) resmen buranın jeongguk'unun taehyung'a olan merhametini anlatıyor.

***

Seokjin hyungun sorduğu, "Gidiyor musun?" sorusuna ithafen hiç beklemeden, "Evet, eve gidiyorum çünkü kuru kalabalıktan fazlası değilim şu an burada." dediğimde aynı zamanda fermuarını az önce çektiğim deri ceketimin yakalarını düzeltiyordum. Bedenime bir beden büyük olmasına rağmen hiç sırıtmayan, hatta ayrı bir hava kattığını düşündüğüm ceketimin geniş yakalarından ayrılan sağ elim evden bir anda çıktığım için hiçbir şekilde taramadığım saçlarımın arasına girip dağınık tutamlarımı, tarak görevi gören aralıklı parmaklarımla hafifçe düzeltmeye çalıştığında, "Aslında en mantıklısı," diye mırıldandı hyung. "ben de birazdan ayrılacağım zaten buradan, Taehyung'un gelmesini bekliyorum sadece."

Gümüş yüzüklerle süslenmiş sağ elim saçlarımdan ayrıldı, ellerim bedenimin iki yanına düştü ve, "Öyleyse bana yol göründü, bir şey olursa ararsın." dedim ve hemen karşımdaki duvara sırtını vermiş bir şekilde yere çökerek oturan Taehyung'un eşine hiçbir şekilde bakmayıp son bir kez hyunga el salladım ve hastanenin çıkışına götüren merdivenlere doğru yürümeye başladım.

nothing like us, taekookWhere stories live. Discover now