2: "Ben inerken en dibe ağır, sen, seni gördüğüm ilk günden bile güzelsin."

26.4K 2.9K 4.4K
                                    

yüksek sadakat, katil&maktül
(medyada, LÜTFEN dinleyin)

fikin angst bir sonu olup olmayacağını sorup duran bir kesim vardı, onlar bölüme başlamadan önce bir hafta önce yayımladığım not bölümüne bir göz atsınlar lütfen(bu bölümden hemen önceki bölümde)

yazarken cidden de çok zorlandığım bir bölüm oldu, BU YÜZDEN BOLCA, CİDDEN AMA CİDDEN BOLCA YORUM BEKLİYORUM

iyi okumalar<33

***

Sabah çok erken kalktığım için hissettiğim uykusuzluktan ötürü kısılan gözlerimi gelen uykumu dağıtabilmek adına hızlı hızlı kırpıştırdığım vakit sağ elim de dakikalardır yaptığı gibi Chaeryoung'un dar sırtını oval hareketler çizerek okşuyor ve terlediği için hafifçe nemlenmiş olan geniş avcumun tulumu yüzünden huylanmasına neden oluyordu.

Fakat bu sinir bozucu huylanma dahi şu an Taehyung'un çocuklarına baktığım gerçeğnin ne denli saçma olduğunu düşünmeme engel olamıyordu. Taehyung'un çocukları demişken..evet, garip bir şekilde yarım saatten beri Taehyung'un çocuklarına bakıyordum ve bu kesinlikle çok ama çok saçmaydı! Resmen eski sevgilimin bakıcısı ailevi durumlarından ötürü izin aldığı için ve çocuklarını bırakacak kimsesi olmadığı için çocuklarına ben bakıyordum. Tanrı'm, mantıklı hiçbir yanı yoktu!

Pekâlâ, her şeyi en baştan almak gerekirse sadece bir saat öncesine gitmek yeterli olacaktı kesinlikle. Bir saat önce, odamda yatağıma uzanmış bir şekilde genel olarak yaptığım gibi kitap okuyadururken Seokjin hyung odama dalıverdi ve kısa bir süre benim ne denli yakışıklı biri olduğumu övüp durduktan sonra bir anda ağzındaki baklayı çıkardı:

"Taehyung'un işe gitmesi gerekiyormuş Jeongguk ve bakıcısının da ailevi sebeplerden dolayı acilen memleketine dönmesi gerekmiş dün akşam, bu yüzden çocukları bize bırakacakmış, gerçekten işi önemli olmasa gitmezmiş ama başka çaresi de yok...Senin için sorun olur mu?"

Kullandığı kelimeler tam olarak bunlardı ve kurduğu onca cümleden ilgimi çeken ilk detay çocuklarını bırakacak kimsesi olmamasıydı ve buna takılmamın kesinlikle saçma olduğunu düşünmüyordum çünkü..Çünkü bu çocukları leylekler getirmemişti sonuçta öyle değil mi? Durum buyken nasıl bırakacak kimsesi olmazdı ki?

Binlerce soru kafama üşüşüp içimdeki merakı körüklerken ellerimi terleten soru işaretlerinden kurtulabilmek adına tamamen ifadesiz tuttuğum yüzüm ve umursamaz sesimle, "Annesi nerede de biz bakıyoruz?" diye sorduğumda; Annesi de çalışıyor, tarzında bir cevap beklerke aldığım, "Muhtemelen sevgilisiyledir." cevabı ciddi anlamda şok olmamı sağlamıştı. Duyduklarım umursamaz ifademin anında yok olup gitmesine neden olduğunda neye şaşırmam gerektiğini bile tam olarak bilmiyordum; Tanrı aşkına, Taehyung'un boşanmış olmasına mı şaşırmalıydım yoksa Seokjin hyungun bunu uzun süredir bilmesine mi?

nothing like us, taekookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin