2: "Ansızın gelir tesadüfler." Part 2

1.1K 121 354
                                    

Yeni keşfedilen duygular•
Ksj'kth

Taehyung heyecanla uyandığında kalbi resmen boğazında atıyordu. Nerdeyse Seokjin ile bir yıla yakındır ilişki içindeydiler. Yani daha çok yatak ilişkileri vardı. Taehyung uzun süre savaşmış ama Seokjin'in duvarlarını asla kıramamıştı. Bazen tersliyor, kalbini kırıyor ve sadece sevişiyorlardı. Taehyung artık umudu kalmayınca onun gibi davranmaya başlamıştı.

Sürekli tersliyor, güzel sözler etmiyor ve yatak ihtiyacı dışında aramıyordu. Sürekli geziyor ve instagram'a gönderi atıyordu. Bu taktiği Jimin sunmuştu ve bir aydır resmen Seokjin peşinden ayrılmıyordu. Sürekli arıyor, nasıl olduğunu soruyor ve sosyal medyadaki fotoğraflarına yorumlar atıyordu. Kıskandığını anladığından beri Taehyung daha fazla zorluyordu Seokjin'i.

Keyifle merdivenlerden indi. Hazır olan kahvaltı ile hızla annesinin boynuna kollarını sardı. "Günaydın şeker kız." Yaşlı kadın gülümsedi ve Taehyung'un tombul yanağını sıktı. Ardından babasının yanağına öpücük bıraktı Taehyung. "Sana da günaydın baba." Yaşlı adan homurdandı. "Anneye gelince şeker, bana gelince kuru bir baba mı? Ah erkek evlat hayırlı olur demişlerdi." Taehyung bu dediğine kahkaha attı.

Annesi ise çok mutluydu. Oğlu nerdeyse uzun bir zaman mutsuz, somurtkan ve zayıflamıştı. Şu son bir aydır eski Taehyung olmuştu ve bu durum çok güzeldi. "Bugün ne yapıyorsun oğlum?" Taehyung reçelli ekmeğinden ısırdı. "Şirketin dosyalarını gece hallettim. Mail yolu ile yurt dışındaki adamlara attım. Bugün ise şirkete gidip, imzalamam gereken dosyaları imzalayacağım. Sonrasında boşum." Yaşlı adam gururla gülümsedi.

"Taehyungie çok çalışıyorsun oğlum. Sonrasında bolca eğlen ve dinlen. Ben yokken çok iyi işler başardın. Seninle gurur duyuyorum." Taehyung babasından aldığı iltifat ile gülümsedi. Annesi ise Taehyung'un yumuşak saçlarını okşadı. Güzelce sohbet edip, gülüşüyorlardı. Taehyung telefonuna gelen bildirim ile yemeğini yarıda bıraktı. Seokjinden olduğunu görünce gülümsedi.

Seokjin: Ne yapıyorsun?

Taehyung: Kahvaltı ediyorum.

Seokjin: Sorduğun için teşekkürler. Ben de kahvaltı ediyorum.

Taehyung: Yani? Sana ben mi yedireyim?

Seokjin: Bana daha farklı şeyler yediriyorsun zaten.

Taehyung: Sabah sabah ne oldu Jin? Sikine sahip çık. Tüm gün yoğunum.

Seokjin: Abartmıyor musun sence? Bunun için yazmadım zaten.

Taehyung: Eski mesajların ekran görüntüsünü atmamı ister misin? "Bana gel sevişelim." Ya da "çok zor durumdayım Taehyung fotoğraf at." Hepsi bundan ibaretti. Şimdi ne için yazdın?

Seokjin: Nasılsın diye soracaktım.

Taehyung: İyiyim Seokjin. Sen nasılsın?

Seokjin: Ben seni rahatsız ettim. Sen ihtiyacın olursa yazarsın bana. İyi günler.

Taehyung: Beni becermeni istersem yazarım.

İyi günler.

《Görüldü》

Taehyung son yazdığı şeye suratını buruşturdu. Bu tarz kelimelerden cidden tiksiniyordu. Ama Seokjin'i başka türlü sinir edemezdi. Ayrıca kendi kalbini aylarca kırmıştı. Birazcıkta o kırılsa bir sorun olmazdı. Kahvaltısını güzelce yaptıktan sonra şirkete doğru yola çıktı. Arabasında sürekli düşünüyor ve içi içini yiyordu. Belki hiç kıskanmıyordu ve Taehyung öyle zannediyordu. Böyle yaptıkça belki Seokjin ondan uzaklaşıyordu.

Ve bir şarkı çalar: Sev beni akşam üstü ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin