Havina

58 4 0
                                    

Presnejšie fenka našej babky,  ale ľúbim ju ako našu vlastnú, lebo my psa mať nemôžeme. :D

Vždy na prechádzke tak krásne behá v tráve, je to jednoducho krásny pohľad, ktorý som sa preto rozhodla zvečniť vo fotkách.

1. Ten jazyk je proste top :D

 Ten jazyk je proste top :D

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

2.

Pes domáci (no nehovor!)Plemeno ani boh nevie :D Údajne mama bola labrador, a otec sa tipuje, vzhľadom na vzrast, povahu a dunivý štekot, na niečo krpatejšie a poľovnícke

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pes domáci (no nehovor!)
Plemeno ani boh nevie :D Údajne mama bola labrador, a otec sa tipuje, vzhľadom na vzrast, povahu a dunivý štekot, na niečo krpatejšie a poľovnícke. Volá sa Dastynka, je to ženská verzia mena Dusty, lebo jej bývalí majitelia si mysleli, že sa jedná o psa (???), a tak jej toto meno ostalo. Predtým bývala na farme s ovcami a takými záležitosťami, ale mali nového psíka a ju už nechceli. Ževraj by ju utratili, keby si ju nikto nevzal, ale tak akože možno hrali na city aby ju rýchlo niekomu dali. Pritom nechápem prečo, lebo je to mladá cca 2-3 ročná fena, možno pre pár chýb ktoré má, ale tak zvládnuť sa to dá. Sem tam zahrabáva topánky, vyťahuje odpadky z koša, je prehnane ochranárska, bojazlivá. Fúha, to znie ako problémový pes! Verte mi, pri tom všetkom dobrom, čo nám dáva, sa to všetko ľahko stratí.

Toť vše.
Majte sa pekne a do skorého videnia!

Môj fotoalbum Where stories live. Discover now