"Första kyssen"

40 0 0
                                    

Jag satt kvar på bänken i ca. 3 min och tänkte på Zac, när jag hör en röst:
- Skynda dej! Skriker busschauffören.
Jag skyndar mej in i bussen. När jag kommer in i bussen ser jag att det är en ledig plats bredvid Zac. Jag ska sätta mej bredvid honom, tänker jag. Men precis när jag ska sätta mej bredvid honom känner jag att någon knuffar bort mej, jag tittar bakåt och jag ser att det är Evelina. Evelina säger:
- Ska du inte sätta dej bredvid din tvillingsyster?
- Jag har ingen tvillingsyster, svarade jag bestämt tillbaka.
- Nehe? Jag trodde du var syster med nördiga molly? Ni är ju så lika.... Är ni säkra på att ni inte är tvillingar? Sa Evelina med en skrattretande röst.
Jag svarade inte. Alla i bussen började skratta utom jag och "nördiga Molly".
Jag tittade på Zac med en ledsen blick och han slutade skratta. Hur kan jag vara kär i Zac, han är en idiot, sa jag tyst för mej själv.
- Vaaa? Sa "nördiga Molly".
- Nej inget, svarade jag tillbaka.
~i skolan~
Innan lektionen började skulle jag gå på toa, båda toaletterna var upptagna, så jag stod och väntade utanför den ena. Jag tittar på låset och ser att det vrider på sej. Äntligen, tänker jag. Men personen som är inne på toaletten öppnar dörren lite försiktigt och tar tag i min arm och drar in mej. Det var alldeles mörkt och jag såg ingenting.
- Vem är du? Frågade jag.
- Tänd ljuset, svarade personen tillbaka.
Jag lyckades få upp handen på ljusknappen, jag tände ljuset. När jag hade tänt ljuset såg jag att det var Zac.
- Men Zac, varför gör du så här? Frågade jag.
- Jag måste prata med dej, svarade Zac.
- Om vadå? Sa jag förvånad.
- Jo, asså jag gillar verkligen dej, och jag skulle gärna bli tillsammans med dej om jag kunde, men jag vill göra slut med Evelina..... Men hon säger att hon ska stämma mej osv om jag gör slut med henne, eftersom hennes familj är rik.
Jag satte mej på toalettlocket och började gråta.
- Varför gråter du? Frågade Zac.
Jag svarade inte, för jag fick inte fram ett ord. Han satte sej på huk och torkade bort mina tårar från kinden. Hans läppar närmade sig mina och vi började kyssas, sedan övergick det till hångel. Hans läppar var så mjuka. Vi hörde att skolklockan ringde och insåg att vi bara hade 30 sekunder på oss att komma till lektionen innan läraren. Vi gick ut från toaletten, och jag var bara lycklig. Att hans läppar kysste mina är ju helt fantastiskt. Precis innan vi gick in i klassrummet sa Zac:
- Jag kan inte säga något till Evelina än, så om du ser mej och Evelina kyssas, så betyder det ingenting, också gav han mej en puss på kinden. När jag gick in i klassrummet hade jag ett leende på läpparna för nästan första gången.

Hoppas att ni gillar mina kapitel.... Detta blev kanske inte så jättelångt men det är iallafall ett kapitel, kommer komma mer kapitel imorrn eller senare ikväll. Puss & kram❤️
Kika: Linasks har tråkigt😑🔫❤️

Love and tears❤️Där berättelser lever. Upptäck nu