Ecstasy

1K 61 7
                                    

Prosla su dva tjedna od njihovog prvog poljupca i od tada su zajedno. Riot je napokon postala sretna, ne postoji nista sto bi moglo izmjeriti njihovu ljubav. 

Bilo je jutro, ali danas nisu imali skolu jer je bio nekakav praznik. Zbog toga joj je i majka bila kod kuce.

Umorno se ustala i presvukla iz pidzame u udobnu trenerku. Nije joj bilo do sredivanja pa je kosu pocesljela i svezala je u visoki rep. Kada je izasla iz sobe zaputila se u kuhinju vodena zanosnim mirisom przene slanine i jaja.

''Jutro, mama.'' rekla je pogledavsi ju kako stoji ispred stednjaka jednom rukom drzavsi tavu sa slaninom, a drugom tavu s jajima.

''Dobro jutro pospanko.'' odgovorila joj je blago s osmijehom. Ostavila je tave i dosla do kceri i poljubila je u obraz.

''Vidim da si danas doma, drago mi je vidjeti te osim navecer.'' 

''I meni zlato, vjeruj mi.'' odgovorila joj je s umornim uzdahom. ''Ali kao sto vidis zato sam ti napravila dorucak, a ti ces nam skuhati kavu.'' 

Kada je dorucak bio spreman, obe su sjele za stol i pocele jesti. Riot je majci ispricala sve sto joj se dogadalo u posljednjih mjesec dana. Nakon zavrsene price, majka ju je samo zastitnicki zagrlila.

                                                                             ...

Lezala je u sobi slucajuci muziku kada joj je dosla poruka na mobitel.

-Spremi se, veceras te vodim vanka u nocni klub.-

-Mozee, dodi u 11 po mene.-

Ustala se s kreveta i izvadila iz ormara sve lijepe haljine. Dugo je stala neodlucna pa se na kraju odlucila za crnu haljinu i takve stikle. Kosu je pustila i uvila je u blage lokne. Na oci je stavila crno sjenilo i maskaru, a na usne tamno crveni ruz.

Pozdravila je majku i izasla iz stana. Ispred ju je cekao Andy na motoru. Pozdravili su se i poljubili. Ubrzo su dosli ispred kluba gdje su ih cekali neki momci, Ashley i Christian.

''Drustvo ovo je Riot, moja djevojka.'' rekao je Andy gledajuci ju sa sanjarskim pogledom pa je nastavio ''Riot ovo su Jinxx, Jake i Ashley.''

''Drago mi je.'' rekla je smijeseci se.

''Idemo unutra.'' progovorila je Ashley.

Klub je bio ogroman, imao je tri razine. Prva je bila plesni podij, druga je bila sank, a treca je bila prvi kat gdje su bile VIP separei. Andy ih je vodio do raskosnog separea. Sjeli su i narucili dvije boce Jack Danielsa. 

Cijelu vecer su se zabavljali i nazdravljali. Pogledala je oko sebe i vidjela svoje prijatelje, napokon je imala drustvo i odrzala je zdravicu u to ime. Popela se na stol i imala kratki govor na koji se se svi nasmijali i podrzali je uzvicima.

''Amo plesati.'' zavodnicki je sapnula Andyu.

Uzeo ju je za ruku i odveo na podij. Izvijali su tijela u ritmu electro muzike. Odjednom je osjetila umor pa mu je rekla da ide popiti nesto za sankom. Tamo joj je prisao neki momak i sjeo na stolicu do nje.

''I zabavljas li se?'' pitao je kao iz topa.

''Da, samo sam malo umorna.'' odgovorila je nevoljno.

''Imam nesto sto bi ti mogli pomoci.'' rekao je drzeci u ruci malenu vrecicu s bijelim tabletama.

''Sto je to?''

''Ecstasy.'' odgovorio je kolutajuci ocima kao da je to trebala znati."Hoces li uzeti malo?''

''Okej, ali samo jednu.'' rekla je bezbrizno.

Prvo sto je osjetila bio je ubrzan rad srca, ali nakon dvadesetak minuta osjetila je provalu energije pa se vratila na plesni podij i zavladala njime.

''Otkud ova promjena?'' vikao je jer je muzika bila preglasna.

''Ma samo sam uzela nesto.'' rekla je pa mu je namignula.

''Nisam te cuo.''

                                                                                 ...

Andy ju je odveo doma i legao u krevet. Jos uvijek je bila budna pa je jos plakala. Cijelo vrijeme je govorila kako je jadna i da zeli bolji zivot, kako ovo nije zasluzila.

Nije znao sto je uzrokovalo ovakvu promjenu.

Ubrzo nakon sto ju je stavio u krevet, legao je pored nje drzeci je u zagrljaju.

''Shhh, sve ce biti u redu, ja sam tu. Laku noc malena.'' govorio je gladeci je po kosi.

Killed by society (Croatian)Where stories live. Discover now