Sen

262 14 3
                                    

Bojovala jsem. Ano bojovala jsem, ale nevím s kým, nebyl to můj gang. Ani nevím kde jsou a potom jsem uviděla Tonyho. Byly tam i ostatní Natasha, Steve, Clint, Thor a Hulk. Byly tam ale ještě dva, které jsem neznala. Hnědovlasá dívka a kluk který měl bílé vlasy. Myslím že jsem nebojovala proti nim, protože ani jeden na mě zatím nezaútočil. Musím ale uznat že ta dívka s hnědými vlasy byla krásná.

„Steve! Je to past, musíme zmizet!"

Zakřičela jsem a Steve přikývl. Našich nepřátel přibývalo, ale my už jsme byly u nějakého letadla? To je jedno, otočila jsem se na hnědovlasou dívku a začala mluvit, teda řvát.

Wando! Musíme jít!" zakřičela jsem a Wanda se na mě otočila. V ten moment jejím hrudníkem, proletěla kulka.

„Wando?" zeptala jsem se opatrně, ale místo odpovědi mě čekal malý úsměv.

S trhnutím jsem se probudila, ale vlasy jsem měla zpocené a srdce mi bilo jako o závod. Opravdu nevím jestli to byl jenom sen, ale mám takový pocit že to byla vize. A jediný kdo mi mohl ukázat vize nebo vzpomínky, byl můj bratr Orlando.

Ahoj!💘 Doufám že se vám první kapitola líbila. Jestli tohle teď čtete a byly jste s tímhle příběhem trpělivý, jste borci💘 Jenom jedna otázka. Taky máte pocit, že je tahle kapitola taková krátká a divná? Mě taky😂 tak se uvidíme u další kapitoly 💘

What about us? (Wanda Maximoff)Where stories live. Discover now