...

493 29 5
                                    

Седмицата мина скучно. Не съм излизала много, но за сметка на това седях в нас и гледах телевизия. Но не спирах да мисля за Хари. Дали и той мисли за мене? Трябваше скоро да си лягам вече е единадесет часа а утре съм на училище. Така мразя понеделниците. Или ще се успя или ще закъснея. За радост имах хубава и лека часове.

Проклетата аларма звънеше. Поне песента беше хубава. Станах и тръгнах към банята съблякох се и пуснах кранчето за да напълня ваната. Когато вече беше готова се потопих.

Наистина не ми се излизаше но сигурно съм вътре от 20 минути а ми остават още тридесет. Станах и се загърнах с халата. Косата ми се спускаше мокра по тялото ми докато обувах бельото си. След това си исуших косата. Изправих я и отидох до гардероба. Взех една синя блуза с четрвърт ръкав и светло сини дънки. Слязох доло и си взех банан за изпът. Обух ботите взех си ключове и телефон и тръгнах към училище. На вънка не беше толкова студено колкото изминалите седмици даже беше и по-топло. Часовете още не бяха почнали. Запътих се към шкавчетата за да остава ненужните ми неща. Първи час имах математика. Усетих ръка на рамото си.

Добро утро, красавице!

Много е кратка, но моля ви искам мненията ви дали да я просължавам. Благодаря за гласуването! ♡♡♡

Hard loveWhere stories live. Discover now