2

27 1 0
                                    

Pov faith

Ik word wakker door mijn wekker *when i wake up...* ik sla er hard op en stap uit bed. Ik loop naar de kast en pak een setje kleren, een simpele zwarte broek met een witte t-shirt. Ik trek ze aan en doe mijn haar in een staart. "Faith kom je we moeten vertrekken!!" Roept Ethan beneden "jaaaa ik kom!!" Ik loop de trap snel af en krijg mijn lunch van chase. Ik bedank hem en loop snel naar buiten met aiden, Ethan, mason en jay we stappen in de auto van liam die ons naar school brengt. Wanneer iedereen zit vertrekken we "goed geslapen faith?" Vraagt Liam "ja hoor" moppel ik.

*op school*

Wanneer we op school komen lopen mijn broers naar hun vrienden en ik tja ik ga op mijn vast plekje zitten. Het eerste uur heb ik wiskunde en het tweede uur chemie. Als het 10u is ga ik naar achter het muurtje, daar staan melanie en haar meelopers al. Ik stap bang naar ze toe, mia een vriendin van mij staat achter het hoekje ze kijkt boos en bezorgd toe. Melanie pakt me bij mijn haren en fluisterd in mijn oor "he pig al van plan te vermageren?" Ze lacht en gooit me op de grond. Ik snik zacht Mia geeft me een blik die zegt 'hou vol ik haal hulp' ik knik zacht. Mia rent snel weg. Klarise en bailey schoppen me in mijn maag ik klap dubbel van de pijn "s..top al...sjeblieft...."

Pov ethan

Ik sta bij mijn vrienden wanneer Mia een vriendin van faith aan komt gelopen "Ethan!! Ethan!!" Ze hijgd hard. "Mia wat is er en waar is Faith?" Mia kijkt me aan "je moet haar helpen pleas. Ze doen haar pijn....!!" Mijn vrienden staan op "wat doen ze!?!" Roep ik woedend. Mia wijst naat een plek achter een muurtje "daar!! Ga haar helpen pleas!?" Ik knik en kijk mijn vrienden aan zij knikken ook "wie aan mijn zusje komt komt ook aan mij!" grom ik woedend

Pov Faith

Ze blijven maar schoppen maar plots stopt het. Ik word vastgepakt en omgedraaid. Mijn ogen zijn half dicht en ik ben duizelig, brody een vriend van mijn broer heeft me vast "hey faith rustig blijf erbij he?" Ik knik zwak. Ethan komt er ook bij "faith!! Faith..?!" Ik verlies het bewustzijn en het laatste wat ik hoor is "ik breng haar naar huis.."

Pov ethan

We komen achter het muurtje en we zien faith op de grond liggen, ze schoppen haar. Ik knik naar de rest ze weten wat te doen. Brody gaat naar Faith en ik roep boos naar het stelletje b*tches ze lopen snel weg. Ik loop naar faith "faith!! Faith..!?" Roep ik maar ze valt weg "ik breng haar naar huis, vertel het mijn andere broers ook"


           Stay save everyone
❤❤

My SaverDonde viven las historias. Descúbrelo ahora