Hırsız_Bölüm-4

75 39 8
                                    

Selam Canlarım!Size 4. bölümle geldim.Artık konu biraz daha netleşmeye başladı.Umarım beğenirsiniz...

Yukarıdaki müziği açmayı unutmayın❤

İyi Seyirler❤

_ _

4.Bölüm-

*Ne kadar üzücü değil mi;senin seline kapılıp boğulmam ama yalnız ölmem.*

Alarm sesiyle gözlerimi açtığımda,bir ölü gibi uyumuş olduğumu farkettim.Gerçekten yorucu bir gün geçirmiştim bu yüzden şuan uyanık olmam bile mucizeydi,benim için.

Koltuktan kalkıp,nerede olduğunu bilmediğim banyoyu aradığım sırada Uraz'ın odası olduğunu düşündüğüm oda gözüme çarpmıştı.O odaya doğru ilerlediğim sırada Uraz'ın odada olmadığını farkettim.Diğer odalarda da olmadığına göre...Nereye gitmişti bu çocuk?İlk dersin başlamasına daha neredeyse bir buçuk saat vardı.Okula bu kadar erken gidecek kadar salak gözükmüyordu oysa ki.

Ben bu düşüncelerle boğuşurken çalışma masasının üstündeki bir şey gözüme çarptı.Bir kağıt.

Yavaşca masaya doğru ilerledim.En üst satırdaki "Ben,Ceren Çağlar." yazısını gördüğümde büyük bir şokla kağıdı elime aldım.Edebiyat Hocasına verdiğim kağıdın Uraz'da ne işi vardı?Üstelik çalışma masasında!

Şaşkınlıktan ellerim titrediği sırada koşarak salonla birleşik olan mutfağa gidip,titreyen ellerimle bir bardak su içtim.Nasıl olurdu böyle birşey? Nasıl?Bana bir anda iyi davranmaya başlaması...Bu kağıdı okumuş olması...Ah,hayır olamaz!

Bana iyi davranmasının tek sebebi,lanet olsun ki bu kağıttı!

Bunun başka mantıklı bir açıklaması yoktu!Benim sana da senin acıma duygularına da ihtiyacım yok,Uraz Soylu!Senden nefret ediyordum ve hala da ediyorum!

Kağıdı cebime koyup,buzluğu açtım ve birkaç buz kalıbı alıp yemeye başladım.Her stresli olduğumda buz yerdim.Evet!Saçma huylarım var,kabul ediyorum.Ama ne yapabilirim?

"Okula bir geliyim,görüşeceğiz seninle.Uraz Bey!"Buzdolabıyla,sanki karşımda Uraz varmış gibi konuştuğum sırada dışarıdan tam bir psikopat gibi gözüktüğüme o kadar emindim ki...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 28, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

HIRSIZ (ARA VERİLDİ)Where stories live. Discover now