83. Bölüm

615 22 1
                                    


3 Ay sonra...

***
Aylinden

Uzun zamandır aradığım şeyin bu olduğunu anlamıştım adı mutluluktu.

Daha önceler ne anlama geldiyini bilmediyim bu kelimeyi tam anlamıyla yaşama fırsatını elde etmişdim sonunda onunla olmak onunla zaman geçirmek hayatın bana getirmiş olduğu en büyük hediyeydi.
Her an için şükürler ediyordum defalarca belki taşlı yollarda yurumusduk ama sonunda doğru ayakkabıları giymeyi becermişdik aslında belkide bu benzetme doğru değildi şu an kimileri için ama ben bunu o kadar iyi anlyorum ki , sanki taşlı dağ yolunda topuklularla koşmak için direniyordum hayata karşı gerçekte bunun ne kadar zor olduğunu bilsemde kabullenemiyordum gercekleri sanki.
çünkü sorun düşmem diyildi düşütüyüm yerden kalmaktı ki ben bunu beceremiyordum ama sonra o geri dönmüştü ve her ne olursa olsun yanlış yaptığımı kabul edib ona bir şans tanımıştım bu belkide hayatta aldığım en doğru karardı .
Bazı insanlar sevmeyi bilmezler belki bu satırlarım sevgimi anlatmaya yetmez ama bence sevgi sadece ten meselesi diyil kalbe dokunma meselesidir.
Sevmek sadece kadının erkeği yada erkeğin kadını sevmeside deyildir insan sebebsizce sevebilir mesela daldaki küçük bir serçeyi...
onada sevgi duyabilir bir insan,
zaten bunları bilmeyen bir kalpte barınmaz sevgi...ve aslında altında gezinen duygular sadece yalan.
Sevgi sadece aşk diyil saygı ,
aynı zamanda karşındakini dinleye bilmektir,
sevgi ona değer vermek,
fikirlerine ne olursa olsun saygı duymaktır.
Sevginin sekilleri sonsuzdur.
sevgi her kalpte barına bilen her dilde söylene bilen bir şeydir belki ama aynı zamanda da karşılıklı bir anlaşmadır , anlayışdır sevgi.

Sevmeyi iyi bilirim ben
Ağaçları severim mesela düşen yapraklarını esen rüzgarları rüzgarda dalgalanan saçlarımı sokaktan geçen minik çocuğun yüzündeki o gülüşü severim baharda açan çiçekleri , yağan yamuru , toprak kokusunu , denizin dalgasını, onun gözlerini, o tatlı sözlerini fazlaca severim aslında .
gölgede serinlemeyi , güneşte yanmayı, yağmurda islanıp karda yürümeyi severim , hayatta olmasalar bile ailemi severim onlarla geçirdiğim güzel günleri, arkadaşlarımı her şeyi severim zaten sevgide bu degilmidir.
hayatı sevmeyi bilmeliyiz kendimizi sevmeyi işte o zaman her şey yoluna girmiş olur herkes sevginin gücünü tadar ve herkes sever sadece.
Biraz uzun konuştum sanırım kusura bakmayın şu sıralar böyleyim bir dargın , bir barışık haldeyim ruh halim her an değişiyor sanırım ah çok konuştuk hayatımın aşkını uyandırmayı unuttum nerdeyse.
Kahfaltıyı hazırladıktan sonra odaya geri döndüm yüzüne düşen saç telleriyle şirinlik kokan kocama bir kez daha baktım evet kocamdı bu sefer gerçekten kocama koca demiştim ilk kez derste kocam dediyim günleri hatırladım bir anda ve onun bana verdiyi cevabı hiç bir zaman unutmadım zaten ben ona ait olan hiç bir anıyı , hiç bir anı unutmadım o benim kalbimde yaşatdığımdı hep ,
şimdiyse yanında yaşadığım .

'Aşkım ..'

"Biraz daha uyumam lazım lütfen"

'Ya ..olmaz aşkım hadi uyan bak kahfaltıyıda hazırladım seni bekliyorum üzerini giyin gel hemen"

' Tamam güzel gözlüm sen in ben geliyorum ama bir şartla'

" Şartmı ne şartı ya Burak hadi çocuk gibi mızmızlanma uyan aşkım"

'Bir öpücûk verirsen hemen kalkarım '

" Ya sen hiç büyümezmisin be adam gel hadi öpsün bu dudaklar biricik kocişini"

Bir anda kendimi yatakta buldum yine yaptı , yine beni kandırdı bebek yüzlü moruk adamım 😀😀😀

Edebiyat Öğretmenim (TAMAMLANDI)#watty2017حيث تعيش القصص. اكتشف الآن