Sapphires sfär

328 21 2
                                    

Alwa: Jag gick fram till Sapphire och frågade: Tja ska du följa med hem?Hon sa: Du vill bara bli vän med mig för att ha en livvakt. Jag började: Alltså
tro mi......Sapphire avbröt mig: Du är inte den enda som vill vara min vän.
Häng med hem bara idag säger jag vädjande. Hon stod tyst ett tag sen suckade hon och sa: Okej rå.
När vi kommit in i huset sa frågade jag:
Är du en sfär? Hur vet du?......
Jag är en varg. Svarade jag. Seth, Syrena och Sam är också vargar. Så det var därför du var lika bra som jag i fighten. Sa hon. Jag nickade.
Vet du vem din Mate är? Frågade jag sen. Hon skakade på huvudet.
Seth: Jag hade samlat alla män vid sjön. Först alla män i byn, sen andekrigarna som var med och kämpade och till sist mina fem koms.
Utom Sam som redan har en Mate och då kan det ju inte vara han.
Alwa: Jag frågade henne den sista och viktigaste frågan: Var är din sfär?
Då öppnade hon sin svarta skolväska och tog upp en boll som såg ut att vara av sten med lilla sfärer i. ( En sfär är en blå ädelsten/Juvel). Det är bäst om vi skyddar den i ett valv så att ingen kan ta den men du bestämmer sa jag.
Hon svarade: En sfär är den mäktigaste krigaren i världen på grund av sin sfär dom får i födelsen. Men utan sfären är styrkan helt borta. Vilket betyder att jag kan skydda den bra, men det gör även ett starkt förhållande. Hon Jag svarade ok på det. Hon la tillbaka sfären i sin väska och Syrena kom in och la sin hand på Sapphires axel och sa: Seth är redo. Efter det sa jag: Dags att ta reda på vem din Mate är.

Här har ni ett ganska långt kapitel som jag har jobbat med ganska mycket.
Hoppas ni tycker om det!

Älskar er!😍

Werewolves - WildDär berättelser lever. Upptäck nu