"Stará Vila"

41 3 0
                                    

Otočil jsem se smĕrem na konec naší ulice byla zaplněná tmou.Poslední dobou mě pálila kůže po celém těle, ale tentokrát to pálilo jednou tolik že venku v mrazu se odemĕ začalo pomaličku kouřit.

Pomalu jsem přecházel naší ulici ale v tom okamžiku se z konce ozvano prásknutí dveří a hlasité hádky.Bylo to ze staré vily.Sebral jsem všechnu odvahu protože bylo po osmé a popobĕhnul jsem blíž a schoval se za velké křoví.

"Já ti říkám že dnes to už zvládnu sama nepotřebuju aby byl semnou..."ozvalo se slabím a chrchlavým hláskem.Ano! Byla to ona a zas naskočila husina při pomyšlení na ní a její modré oči."Tak jdi ale dávej pozor na ty z Antis naposled jsem se snima málem porval." Ozvalo se silným ale mladým hlasem.A uviděl jsem zas jak ona mizí v lese v tmavým plášti a za ní jde vyšší osoba ve stejném plášti a všiml jsem si zas toho stejného znaku jako na podkladech.

Ale to už oba byly  stracení ve tmě v lese.zvedl jsem se a šel se kouknout k jejich domu.Potichu jsem prelezl branku a šel přímo k oknu že kterého šlo střídavé světlo.Stoupl jsem si na kamenou lavici a nahlídl dovnitř.Byl to velký obývací pokoj s krbem nikde nikdo jen praskání dřeva.Bylo to zvláštní , celá místnost byla prázdná jen na zemi ležely deky a různé věci ale co gauč křesla stoli ? Byl jsem zmatený.

Začal jsem cítit že tu nemám co dělat ale touha po Jenny byla větší a větší...Nejednou jsem uslyšel hlasitý štĕkot blízko tak max kilometr odemĕ. Rychle jsem se rozebĕhl zpĕt přelezl plot a upaloval domů.

Když jsem otevřel dveře tak jsem se koukl na hodinky a bylo 21:36. Tess mě určitě zabieje až zjistí v kolik jsem se vrátil.Potichu jsem nahlédl do její ho pokoje.Tess naštěstí už spala...

Vylezl jsem schody a šel spát. V posteli jsem si pořád promítal její oči, úsměv,vlasy, tvář a její hlas.A taky jsem přemýšlel o tom znaku který vypadal jako dva půl měsíce a mezi nima nějaký klikyhák, kde už jsem ho viděl...Nebo kdo byly Antis ? A proč nemají doma ani květiny nebo aspoň stůl...

Slzy pro níTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang