15🎭

4.8K 493 227
                                    

Teneffüs olduğu için fazla kişi olmayan sınıfımda boş boş oturup defterimi karalarken adımı duymam ile kafamı kaldırıp sınıf kapısına baktım. Bana seslenen kişiyi görmem ile ufak çaplı bir şoka uğramıştım. Bu kişi Min Ho'dan başkası değildi.

"İki dakika gelir misin?"

Yutkundum, usulca kalkıp ona doğru ilerledim. Sınıfın dışına çıktık. Telaşa kapıldığımdan terleyen avuç içlerimi eteğime sildim çaktırmadan. Beni bulmuş olamazdı değil mi?

"Dönem sonu gösterisinin duyurusunu yapmamız gerekiyor, Bayan Dahee bunun için seninle görüşmemi söyledi. Öğrenci temsilcisi olarak bana yardım edersin değil mi?"

Şirince gülümseyip göz kırptığında içimden şükür ettim. Saniyeler içinde öteki tarafa gidip gelmiştim resmen.

"Hallederiz, bana bırak." Deyip sınıfa dönmek için hareketlendiğimde bileğimden tutarak durdurmuştu. Bu yaptığı kalbimin maratona çıkmasına neden olurken yüz ifademi düz tutmak için büyük bir çaba sarf ettim. Oyunculuğum çok iyi olmasa da mimiklerimi ayarlamak konusunda oldukça başarılıydım. Bir ara kendimi bunun için tebrik etsem iyi olurdu.

"Bir sorun mu var?"

Evet, sen?
Daha başlamadan bitirdin ilişkimizi, helal olsun.

Attığı o mesajlardan sonra günlerce hayalet gibi gezmiştim ortalıkta. Bayağı dokunmuştu yani...

"Hayır."

Bileğimi geri çekip yutkundum. Biraz daha böyle durmaya devam edersek, kalbim göğüs kafesimden fırlayacak ve onun kafasına çarpacaktı yoksa.

"Duyuru işini hallederim, şüphen olmasın. Ancak yarına kadar beklemelisin, bugün ilgilenmem gereken başka şeyler var. Fırsat bulamayabilirim."

Kafasını iki yana salladı.
"Önemi yok."

"Pekala o zaman... Görüşürüz."

Gülümsedi.
"Hm."

Tam sınıfa girecektim ki tekrar seslenmesi ile durup ona döndüm. Yüzünde mahçup bir ifade vardı. Elini çekingen bir tavırla ensesine attı. Yakışıklı Hamlet seni...

"Şey ben... Üzgünüm. Seçmeleri geçemediğin için. Performansın çok iyiydi."

Biliyorum. Ama bu dünyada ancak statüsü yüksek olan kazanırdı.

Ona bir bakış attım hafif kırgınlık içeren. Attığı son mesajlar seçmeleri geçememekten daha çok koymuştu.

"Umurumda değil... Tiyatrodan nefret ederim zaten."




"

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
I Did İt | Lee Min Ho Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin