Ale ne....!

404 28 10
                                    


Ve třídě

[Pohled Shoty]

Po nějaké době se mi povedlo alespoň na chvíli usnout, sice na chvíli ale přece je lepší něco než nic no jenže potom zazvonil zvonek takže přišel učitel a bylo po spaní. Dneska jsme měli šest hodin. 

První hodina se dala přežít ,já totiž nemám problém s matematikou jen je na mě ten učitel zasedlej z nějakýho záhadnýho důvodu, to mu jako vadí, že si občas zdřímnu na jeho hodinách nebo jako co mu tak vadí? 

Druhá hodina byla v pohodě měli jsme takovou dobrou učitelku na suplování takže ta mě nechala spát jinak máme na přírodopis takovou zvláštní učitelku, která rozdává poznámky úplně za všechno taková mrcha prostě. 

Třetí hodina byla hudebka takže mi akorát umíraly uši jinak taky docela v pohodě. 

Čtvrtá hodina byl tělocvik nebo lépe řečeno různé trénování quirků pomocí zápasů ve dvojicích proti ostatním studentům. Byl jsem ve dvojici s jednou holkou ze třídy jmenuje se Habari a byli jsme proti Yankarovi a Hatimu. Můj quirk je to že můžu vymazat ostatní quirky na tak dlouho jak dlouho budu mít otevřený oči, tím že je to spíš psychický quirk tak mám povolenou zbraň nebo jakože počítá se to do výbavy a tou je moje šála.

 Habařin quirk je to, že může cokoliv živého proměnit do jákéhokoliv zvířete nebo přeměnit určitou část a její slabina je, že je jí potom špatně ale z nějakého důvodu je špatně i té osobě na kterou ten quirk použije.

Yankarův quirk je,  že to co namaluje se stane realitou ale je potom strašně unavený což je jeho slabina.  Většinou ho musíme do školy nějak donést, protože toho prostě není schopnej.

Hatiův quirk je to, že se dokáže proměnit ve vlka jen pořádně neví jak jeho quirk funguje nebo co je jeho spouštěčem a to je jeho slabina.

No zápasy začaly. Mám teda ještě trochu problém ovládat šálu ale s quirkem jsem na tom dobře. Vylezl jsem na nějakou budovu, která byla na cvičišti, abych věděl kde kdo je a prostě abych měl o všem přehled.

Habari šla mezitím do uličky dva bloky vedle. Yankaro je schovaný ve slepé uličce pode mnou a Hati je tři bloky ode mě ale druhým směrem než je Habari. Tak jsem si řekl, že bych mohl využít příležitosti a  nečekaně přepadnout Yankara a tím by byl jeden soupeř z krku. Jak jsem si řekl tak jsem udělal. Dal jsem se s ním do boje, když v tom za sebou uslyším Habari jak řve :,,Bacha Shoto!", než jsem stačil aspoň zareagovat nebo se otočit, použila na mě svůj quirk. Nic se nestalo tak jsem si myslel, že mě prostě jenom minula a tak jsme dál pokračovali v souboji. Ke konci se k  nám přidal i Hati. 

Nakonec jsme s Habari vyhráli. Takže jsem ze cvičiště došli zpátky do školy. Šel jsem do třídy ale cestou se mi udělalo zle takže jsem šel do nejbližší koupelny, opláchnout si obličej, myslel jsem si, že mi bude aspoň o něco líp ale právě naopak bylo mi ještě hůř. Šel jsem ke kabinkám a zavřel jsem se tam aby mě někdo neviděl a začal jsem přemýšlet proč se mi z ničeho nic udělalo takhle špatně a pak mi to došlo.......


[Pohled Hizashiho]

Když jsme se vrátili ze cvičiště zpátky do školy. Chtěl jsem jít za Shotem a říct mu, že se mu ty zápasy povedly. Vešel jsem do třídy ale neviděl jsem ho, tak jsem vykoukl ze dveří od třídy, viděl jsem ho jak zničeho nic se otočil a běžel na záchod. 

Studentský EraserMicWhere stories live. Discover now