15

1.7K 137 32
                                    

Ca ultimul prost.

(...)

Pentru prima dată după ceva timp, am reușit în sfârșit să găsesc timp liber unde să pot sta singur, fără să fiu nervos sau obosit și chiar să am chef de ceva jocuri. De obicei, ori îmi futea deja nervii scumpul meu frate sau trebuia să ies cu prietenii mei undeva, deși ultima opțiune nu mă deranja atât de mult, însă era obositoare, sincer să fiu. Chiar nu am petrecut de câteva săptămâni deja timp în care doar să mă joc și abia acum, când am avut șansa să mă gândesc asupra acestui subiect, am realizat că am și uitat cum se mai mănâncă unele jocuri deja. Când a venit Damian, se pare că și cheful de a mă mai juca l-am pierdut, însă astăzi am decis să mă prefac pur și simplu că nu există sau că prezența sa nu valorează nimic pentru mine. Poate voi reuși la un moment dat să mă obișnuiesc atât de mult cu el aici, încât nu îl voi mai vedea și într-un final, gândurile nu îmi vor fi direcționate numai și numai spre el. Damian îmi face rău doar prin faptul că se află în jurul său, deoarece gândul îmi este numai la el. Am luat până și o pauză de la volei, deoarece nu mai sunt în stare să joc normal cu el acasă, însă imediat cum pleacă, nici nu mai stau pe gânduri și mă reapuc din nou.

Îmi trec limba peste buze și cu câteva pachete de dulciuri și alte tâmpenii pe care preferam să le mănânc din plictiseală lângă mine, pornesc un joc la întâmplare. Avea să fie o amiază plăcută de marți, după ore, cel puțin sper, unde nu voi fi deranjat nici de mama, deoarece era plecată până târziu, nici de tatăl vitreg, deoarece oricum nu prea discutam cu el, însă, în special, nici de Damian, deoarece era închis în camera sa de dimineață și făcea ceva. Și ieri a stat închis, nu am habar ce a făcut. O parte din mine era curioasă la ce lucra el acolo de nici nu coborâse jos pentru micul dejun, însă cealaltă parte din mine îl prefera acolo, decât să mă enerveze. Preferam să nu aflu răspunsul la această întrebare, în special că ieri am aruncat conținutul unui pahar întreg de lapte pe el și nu prea îmi doresc să aflu dacă este supărat pe mine sau nu. Mai bine așa presupun...

Deschid unul dintre jocuri, pe care deși nu l-am început de foarte mult timp, am stat multe ore în el și sunt aproape la final. Eram entuziasmat să bat unul dintre dușmani, deoarece în momentul de față cred că mi-au rămas destul de puține niveluri de completat și abia aștept să îl termin. Are și ceva poveste de bază al cărui final sunt, de asemenea, râvnitor să îl aflu. Din cauza inactivității mele în ultimul timp în acest joc, am uitat deja câteva părți din poveste, însă sunt sigur că o să mi-le reamintesc. Din fericire, era și offline, astfel ca nu era neapărat mereu nevoia să îmi bat capul dacă aveam internetul bun sau nu. Aveam ocazia, într-un final, să mă distrez cum vreau și să îmi sustrag gândurile de la brunetul care îmi este frate.

Prima dată când intru în joc, observ suspicios faptul că mi se instalau pachetele din joc, ceea ce era puțin cam dubios, deoarece eram complet sigur că le instalasem prima dată când am început jocul și nu înțelegeam de ce era necesar din nou, însă presupun că este doar un update de care nu știam, din cauza inactivității mele și care era puțin mai mare. Iau un chips din pachet și mă las pe spate, privind ecranul care, spre norocul meu, se încărca destul de rapid. Speram să se termine de instalat înainte să îmi moară mie cheful de a mă juca. Bat cu degetele în podea și privesc tavanul pentru câteva secunde, până aud un sunet specific și îmi întorc rapid privirea spre ecran, fericit că s-a descărcat orice era de descărcat și în sfârșit puteam să mă joc in pace. Abia aștept să înving dușmanul final, aș vrea să mă laud la școală despre asta. Kane o să fie gelos kehe!

Nici nu stau să mă gândesc de două ori înainte de a intra în joc, fără să îi ofer nici o șansă home screen-ului de a se afișa pe o perioadă mai lungă, însă cumva mi-s-a părut mie ca am văzut skin-ul de default la caracter. Tușesc scurt, până mi se încărcau nivelele și mai arunc ceva bomboane în gură, alungându-mi acest gând și fiind complet sigur că, cel mai probabil, doar nu s-a încărcat skin-ul meu sau maxim a fost un update și la haine, iar acest lucru mi-a resetat caracterul. Aia e, nu era ceva ce chiar conta, oricum hainele au rămas în garderobă. O să îi demonstrez idiotului de șaten pe nume Kane că și chiar cu haine de la început de joc, poți câștiga.

Frați vitregi (boyxboy)Where stories live. Discover now