Capitolul 6

3 1 0
                                    

Privirea mi-a ramas atintita intr-un punct fix pentru cateva secunde, apoi insa mi-am adus aminte ca inca eram in masina lui Erick. Acesta se uita la mine ingrijorat asa ca mi-am sters toate emotiile negative de pe fata si am incercat sa afisez un zambet .

- Pai, multumesc ca m-ai adus. Ne vedem maine? am intrebat in speranta ca voi iesi cat mai repede din masina.

- Esti bine? 

Erick parea ca nu a auzit ce am spus si a trecut direct la subiect. Eram intr-adevar ingrijorata, insa el nu ar intelege. Pana la urma era o simpla raceala si in mod normal nu ar trebui sa imi fac atatea griji pentru asta. Problema era insa ca eu nu l-a vazut niciodata bolnav pe tata.

- Da, sunt bine. Tata e putin racit, insa o sa fie bine. Ma gandeam sa imi iau cateva zile libere si sa merg acasa. Nu am mai trecut de mult pe acolo.

Acum realizam ca el nu avea de unde sa stie ca nu sunt din New York, insa nu voiam sa ii explic toata istoria mea acum.

- Ah, oricum. Sunt obosita, asa ca.. mersi inca odata. Ne vedem maine.

Nu am mai asteptat sa raspunda, caci am iesit din masina si mi-am cautat cheile. Intr-o alta zi, probabil ca o sa ii povestesc ce s-a intamplat, insa deocamdata tot ce voiam era sa ajung acasa. Am ajuns in apartamentul intunecat si m-am dus direct in baie pentru a face un dus. A fost o zi plina si abia acum simteam oboseala acumulata in ultimele ore. Chiar eram ingrijorata pentru tata. Stiam ca nu mi-ar fi spus ce are chiar daca era grav, din dorinta de a ma proteja, insa in felul asta eu doar imi faceam griji. Am decis totusi sa inchei ziua aici si sa incerc sa ma odihnesc. O noua saptaman avea sa inceapa maine, iar eu trebuia sa fiu in forma maxima.


Ziua de luni incepe cu o sedinta la care participa toti angajatii agentiei, mai putin Erick, care nu a binevoit sa vina. Este o sedinta importanta, pentru ca acum se pun cap la cap toate detaliile pentru a incepe realizarea noii colectii. Domnul Evans incearca din rasputeri sa treaca cu vederea lipsa fiului sau, insa e aproape imposibil. Toata lumea are nevoie ca bugetele sa fie aprobate, altfel nu putem incepe treaba. Sedinta se incheie dupa aproximativ trei ore, cand singurul subiect ramas nerezolvat era managementul banilor si toata lumea s-a intors la treaba. Echipa de creatie, insa, a inceput o noua sedinta unde fiecare isi prezenta ideile in fata domnului Evans. Modelul meu pentru pantaloni si unul din modelele de paltoane a fost aprobat, asa ca eram mai mult decat mandra de mine. Inca nu am decis toate hainele pe care le vom prezenta, dar in linii mari erau gata asa ca aveam sa ne apucam de treaba.

Am terminat sedinta si impreuna cu ceilalti colegi am sunat la firma care ne asigura materialele si am dat comanda de cele necesare. Comanda avea sa ajunga urmatoarea zi asa ca treaba noastra pentru azi era terminata. Programul de lucru inca nu s-a terminat, dar domnul Evans ne-a lasat liberi cu conditia ca de maine sa ne apucam serios de treaba.

Mi-am luat geaca si am plecat din agentie , catre statia de autobuz. Voiam sa o vizitez pe doamna Brown si sa ii povestesc despre evenimentul de ieri. Vantul batea puternic afara, asa ca de cum am coborat din autobuz, m-am grabit spre usa magazinului. Clopotelul de la intrare mi-a anuntat venirea, iar eu m-am indreptat spre tejghea, unde ma asteptam sa o gasesc pe doamna Brown. Insa in locul ei l-am gasit pe Erick.

Acestea statea pe un scaun in spatele tejghelei si desena schita unui portret. Mi-a observat prezenta la scurt timp dupa ce am intrat in magazin si a renuntat la foile din fata lui pentru a vorbi cu mine.

- Ce faci aici? l-am intrebat cand am ajuns langa el.

- Mama are treaba la banca si m-a rugat sa am eu grija de magazin. a spus ridicandu-se in picioare.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 04, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Legaturi de catifeaWhere stories live. Discover now