3

2.4K 68 8
                                    

Media: Buğu

Arabada ne kadar süre sarıldığımızı hatırlamıyordum. Kendime gelip kendimi ondan çekince bana bakıp ağlayıp ağlamadığımı kontrol ettiğini gördüm.

-Şey, ben eve girsem iyi olacak.

-Ah, peki, haklısın sanırım. Kendine dikkat et olur mu?

-Bugün için gerçekten teşekkür ederim.

-Görüşürüz çocuk.

Arabadan inip kapıyı kapatırken bana en son söylediği "çocuk" kelimesini bile önemsemiyordum. Bu adam beni aşırı derecede etkiliyordu ama ne şekilde etkilediğinden emin olamıyordum. Onda beni çeken saçma bir aura vardı.

Kafamdaki bu düşünceleri savuşturup eve doğru yürümeye başladığımda geri dönüp baktığımda arabasıyla uzaklaşmakta olduğunu gördüm. Bana inanılmaz bir şekilde güven vermeye başlamıştı. O gün evinde sabah uyandığımda onu suçladığım için kendimden utanmıştım.

-Buğu,nerdeydin? Seni merak ettim.

-Aman anne, biraz gezinerek gelmiştim.

-Ağladın mı sen? Gözlerin şişmiş.

Annemin gözünden asla bir şey kaçmazdı, ona yalan söylemek çok zordu ama ben de çok masum sayılmazdım. Genellikle güzel yalan söylerdim.

-Hayır, uykusuzum çok. Biraz gidip uyuyacağım, çok yoruldum.

Odama koşup annemi geride bırakıp yatağıma yattığımda Rüzgar'ı ve bugün olanları düşünmeye başladım. Utku'dan nefret ediyordum ve bir daha yüzünü bile görmek istemiyordum. Rüzgar ise... Sürekli onun yanında olmak ve onu sürekli düşünme isteğini bastıramamaya başlamıştım. Telefonuma baktığımda Berkay ve Eliz'le olan whatsapp grubumda bir sürü mesaj biriktiğini fark ettim. Bugün Utku'yla konuşmamı merak etmişler ve soruyorlardı. Onlara bugünle alakalı kısa bir özet geçince ikisi de bir ağızdan Utku'ya sövmeye başladı. İkisi de ondan nefret ediyordu ve okuldan atılmasını diliyordu.

Tam uykuya dalacaktım ki yine grup mesaj bildirimi geldi.

Berkay: Kızlaar! Ne olduğunu tahmin bile edemezsiniz

Eliz: Ay noluyor be gece gece?

Berkay: Özgür mesaj attı! Bu hafta sonu bizi mekana çağırıyor. Nolur gidelim!

-Saçmalama Berkay, en son orda baya bi rezil olduğumu hatırlıyorum. Bir daha gitmeye yüzüm yok.

Berkay: Ya saçmalama, o kadar kişi arasından seni mi hatırlayacaklar Buğu? Hadi, lütfen!

Eliz: Aslında benim de çok kafa dağıtmaya ihtiyacım var,bu üniversite sınavı stresi beni çok yordu. Hem bu haftasonu ailem iş seyahatine çıkıyor. Rahat rahat kalabiliriz bizde.

-Oha Eliz! Daha şimdiden çalışmaya mı başladın?

Berkay: Ne sandın? Kız yazın başından beri çalışıyor.

-Yok artık!

Eliz: Şu Rüzgar'ı düşüneceğine sen de çalışmaya başlasan iyi edersin kankam.

Berkay: Ya bırakın onu bunu da, bu haftasonu gidiyoruz, kimseden itiraz istemiyorum.

****

Haftasonuna yaklaşırken Utku'yla aramızdaki olay güvenlik kameralarından izlenmiş ve Utku okuldan iki hafta uzaklaştırma almıştı.

Rüzgar'la çok fazla konuşmamıştık. Sadece derslerime giriyordu ve arada iyi olup olmadığımı soruyordu ama geceleri onu düşünmeden yapamıyordum.

BABY //Johnny DeppHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin