8. Noční koupání

71 12 0
                                    

Otevřela jsem oči. Všude byla tma. Nejspíše mě něco probudilo. Nestávalo se mi nějak často, že bych se v noci budila, takže jsem byla dosti překvapená.

Rozhodla jsem se, že si odskočím na záchod. Od naší chatky nebyl nijak hrozně daleko, a tak jsem si nazula boty a v tričku na spaní jsem se vydala ke dveřím. Vzala jsem za kliku a vklouzla do teplé letní noci. Podívala jsem se na mobil. Bylo něco po druhé hodině ranní.

,,Sama, v noci, nebojíš se?" Vyrušil mě smějící se hlas, až jsem leknutím nadskočila. Přede mnou stál Kyle.

Během několika sekund se však mé ustrašení proměnilo v trpké rozhořčení. Ušklíbla jsem se a obloukem jsem se jej snažila obejít. Zastoupil mi cestu.

,,Co po mně sakra chceš?" Vyštěkla jsem a odstrčila jej od sebe. Začínala jsem z něj být dost psychicky na dně. Už mě to jeho neustálé pronásledování rozčilovalo.

,,Nic," pokrčil rameny a nasadil nechápavý výraz.

,,Jenom si chci odskočit na záchod a hnedka musím narazit zrovna na tebe?"

,,Chtěl jsem ti něco ukázat," zašeptal téměř neslyšně.

,,Nechci nic vidět," odsekla jsem. Jeho bolestný výraz mě píchl u srdce. Zklamaně sklopil rychle pohled k zemi.

,,Prosím, bude se ti to líbit," pronesl bez jakéhokoliv zákeřného tónu.

Připadala jsem si tak šíleně hloupě, když jsem odpověděla, že s ním nakonec půjdu. ,,Je to daleko?"

,,Uvidíš," usmál se laškovně. Achjo, už zase jsem měla pocit, že je tou nejdokonalejší bytostí na planetě.

Chvilku jsme šli lesem, když vtom se přede mnou otevřel úžasný výhled. Přímo před námi se třpytilo ve svitu měsíce a hvězd nádherné jezírko.

,,To je.. úžasné," zatajila jsem dech.

,,Že jo?" Usmál se Kyle. A pak s hlasitým žuchnutím skočil do vody.

,,Kyle!" Zavolala jsem nervózně. ,,Neblázni!"

Vynořil se nad hladinu a rukama si odhodil vlasy u čela. Vypadal tak dokonale.

,,Pojď za mnou," začal plavat směrem ke mně. ,,Pomůžu ti."

Nejistě jsem přešlápla, jelikož jsem si nebyla úplně jistá. Jenže pak jsem se během chvíle rozhodla. Chytila jsem se jej oběma pažema a s jeho pomocí se ponořila do vody. Byla úžasně teplá.

Držel mě v náruči tak pevně, jako bych byla ta nejkřehčí věc na světě. Pohlédla jsem do jeho kaštanových očí a cítila, jak se v nich utápím. Přitiskl mě k sobě ještě blíže, až se naše čela dotýkala a jeho teplý dech mě dráždil na tváři. Jednou rukou mě pohladil ve vlasech. Byla jsem z něj úplně vedle.

,,Jsi nádherná," zašeptal a naklonil hlavu na stranu.

Zamrkala jsem, pomalu přiblížila své rty k těm jeho a lehce po nich přejela. Na nic nečekal a vášnivě mě políbil. Tím ve mně tenhle moment probudil všechny pečlivě skrývané city. Prsty jsem mu přejela po páteři odshora dolů. Nyní jsem si byla více než jistá, že jsem bezhlavě zamilovaná do člověka, u kterého nemám žádnou jistotu, že by mi někdy mé city byl schopen oplatit. I tak jsem se bezmyšlenkovitě vrhla dolů z téhle nekonečné horské dráhy a užívala si pocit slasti, jenž mi momentálně dodával.

Summer with him ✓Where stories live. Discover now