4. Líbím se mu?

76 11 0
                                    

Další den ráno pro nás vedoucí přichystali rozcvičku. Běhali jsme několik koleček kolem tábora a já měla pocit, že každou chvílí umřu. A aby toho nebylo málo, po rozběhání následovalo společné protahování.

Posadila jsem se na lavičku, abych si trochu odpočinula a zavázala si tkaničku. Většina dětí už byla rozmístěna na travnatém placu.

,,Hej, rozcvička ještě neskončila!" Vyrušilo mě náhle z přemýšlení hlasité zavolání. Ohlédla jsem se směrem, ze kterého přicházelo. Kráčel ke mně vysoký, černovlasý a pohledný kluk s odhalenou hrudí plnou vyrýsovaných svalů. Snažila jsem se zírat mu pouze do obličeje.

,,Jenom jsem si zavazovala tkaničku," ohradila jsem se a zvedla se z lavičky.

,,No, to vidím," ušklíbl se a zastavil se kousek ode mě. ,,Mám pocit, že jsem tě tady ještě neviděl."

,,Mno, to bude asi tím, že jsem tady poprvé," odvětila jsem, obešla jej a vydala se směrem k ostatním. Zastavil mě však letmým položením jeho ruky na mé rameno.

,,Možná bych ti mohl vysvětlit, jak to tady chodí," začal opatrně a naklonil se k mému uchu. Otřásla jsem se a odstrčila jej od sebe. I přesto, že byl velmi přitažlivý, jeho blízká přítomnost mi nebyla zrovna dvakrát příjemná.

,,Myslím si, že moje kamarádky mi všechno potřebné objasní," vyhrkla jsem a rázně odešla.

***

Jakmile jsme měly s holkama chvilku volna, zašly jsme si odpočinout do chatky. Všechny čtyři jsme se rozvalily do postele.

,,Hej, holky?" Optala jsem se nenápadně a jakoby jen tak.

,,Co?" Řekla Tina.

,,Kdo je ten černovlasý kluk? Včera jsem ho tady neviděla."

,,Myslíš Kylea?" Zasmála se Lea.

,,Asi?" Pokrčila jsem rameny.

,,No, to je syn Bena. Nejspíše přijel až dneska ráno. Takovej místní děvkař. S každou si začne, ale nikdy to nedopadne dobře," objasnila mi Mia.

,,Ben je vedoucí tábora?" Odtušila jsem.

,,Jo," přikývla Lea a převalila se na druhý bok.

Ušklíbla jsem se a byla vděčná, že jsem si Kylea nepustila k tělu. Aspoň už jsem věděla, na koho si dát tady na táboře pozor.

Summer with him ✓Where stories live. Discover now