2. fejezet

20 3 3
                                    

Reggel hétkor keltem és elkészültem, hogy nyolcra az edzőterembe érjek. Mindig ott vagyok előbb megjelenés helyszínén, hátha defektet kapunk vagy ilyesmi. Az edőterem autóval 20 percre van a házamtól és mindig pontban 7:43-kor szállok ki az autóból. Szóval, amikor nyílik az ajtó mindenki egyszerre köszön, kivéve az, aki csak először van.

Beültem az autóba, magam mellé dobtam a táskám és indultam. Bekapcsoltam a rádiót és egy hölgy éppen elindította az egyik számomat, úgyhogy inkább elindítottam a kedvenc lejáratási listám. Louis hangja szólt az autóban én pedig vele énekeltem a sorokat.
-I went to Tokyo to let it go, drink after drink, but i still felt alone I should've known...-hagyták el a szavak a számat, mikor megláttam sétálni egy ismerős alakot, de nem volt időm rendesen megnézni. Csak a sötét haját láttam. Azt hittem egy régi barát.

Beértem a terembe és köszöntem, mire egy emberként mondott egy "sziát" az ott levő 5-6 ember és az edzők.
-Na sziaaa-jött felém Tina mosolyogva-Készen állsz? Ha nem baj most előbb kezdünk és előbb fejezzük majd be, mert jön egy újabb "páciens"-mondta a személyi edzőm rákacsintva Amber-re, egy másik edzőre.
-Átveszem a cipőm és kezdhetünk is-mosolyogtam.

Másfél órával később izzadtan szálltam le a futópadról pacsit adva Tinának.
-Brava!-viszonozta a pacsit Tina-Ma is nagyon jó voltál!
Elmosolyodtam és lementem az öltözőbe. Átöltöztem és kifelé menet láttam bemenni valakit Tina irodájába. Ugyanaz a srác volt, akit az autóból láttam. Gondolom mielőtt idejött beült a közeli kávézóba. Isteni a kávé. Meg a teák! Gondolkoztam ki lehet, de megint semmire sem jutottam.
Haley nem is biztos, hogy ismered. Nagyon sok embernek van sötét haja. Például annak a fiúnak, akivel az olaszországi koncerten találkoztál. Vagy a nagybátyádnak. És a párjának is. Milyen édesek együtt. És emlékszem milyen rémülten mondták el, hogy nem csak barátok hanem együtt vannak. Mindenki jól fogadta a hírt, sőt Linda nagyon nevetett és mondta, hogy már évek óta tudja, hogy melegek és nem csak haverok.
Így gondolkoztam magamban és azon kaptam magam, hogy az autóban ülök.

Így jártam apátokkalWhere stories live. Discover now