Giriş

34 3 3
                                    

           Benden nefret ediyordu. Sebebi mi?... Onu seviyor olmam onun benden nefret etmesi için sebep miydi? Yoksa bilmediğim bir sebebi var mıydı? Ama ben ona hiçbir şey yapmamıştım ki. Gerçi Sıla'ya da hiçbir şey yapmamıştım ama o bana yalan söylemişti. Benimle oynamıştı. Ebru' ya, Mira' ya, Emir'e, Enes'e de bir şey yapmamıştım. Onlarsa benimle dalga geçmişlerdi. 

           Asla yapmayacağım şeyleri yapmıştım, ilgiye ihtiyacım vardı belki de. Belki unutmaya. Unutmak için de zamana. 

          Bileklerimi kestim. Çevremdekilerin canımı yakması kadar acıtmadı. O kadar delirdim ki annemin anti-depresan ilaçlarını içtim. 

          Tüm okul öğrendi. Hocalar öğrendi. Ailem öğrendi. Bunca olay arasında tek güzel şey  geçen sene aptal biri yüzünden bana küsen arkadaşlarımla barışmam oldu. Bu olanlar sırasında sadece onlar bana destek oldu... 

         Bir ay önce mezun oldum. Artık büyük ihtimalle farklı okullarda devam edeceğiz. Belki tekrar karşılaşacağız. Ama yine de cesaretimi toplayıp neden benden nefret ettiğini soramayacağım. 

         10/10/2018... Bu kadar zayıf ruhlu biri olduğum için kendimden nefret ettiğim tarih. 

................................................................................................................................

10/10/2020 tarihinde 1. bölüm ile devam edecek.

Los(V)erOn viuen les histories. Descobreix ara