Lille'ye Transfer

265 131 131
                                    

Ah Burak Ah Avrupa'ya da gittin ha,senin çok büyük bir hayalindi biliyorum,güzel ülkemizde başarılı futbolcuların hemen hemen hepsi Avrupa'ya transfer olmuştu ama koskocaman Türkiye'nin eni iyi santraforü gidememişti ve Allah'ın izniyle o da gidiyor hem Burak için hem  benim için hem de muhteşem fanları için içimizde hep bir ukte kalmıştı ve o ukte yerine büyük bir sevinç karşıladı bizleri,Kral bu adam Kral, eğer önceden Çin'e değil de Avrupa'dan bir takıma transfer olsaydı şimdi Avrupa'da kendine Taht kurardı, güzel Türkiyemizde kurduğu gibi ama olsun her şeyde bir hayır vardır, Lille Burak'a başarı,sağlık,sıhhat,hayır,getirmesi dileğiyle Amin Amin Amin...
Ben üzüldüm mü yalan yok gerçekten çok üzüldüm ama bir yandan da çok çok çok mutlu oldum. Ağır basan yanım mutlu olmak oldu tabii çünkü Kral'ın hayalinin gerçekleşmesi benim hayalim gerçekleşmiş gibidir o yüzden çok mutluyum, üzüldüğüm yönü ise Burak'ın uzun bir süre ülkemizde olmayacak olması ve ondan çok fazla haber alamıyor oluşum olur ama tabiiki de Fransa'ya gittiğinde takibe takip peşinde olacağım tabi ama Türkiye'de olması başkaydı tabii,daha çok ayrıntıya ulaşırdım ama olsun sen yeter ki mutlu ol yeter bana, Kral,Fransa'da da muhteşem başarılar göstereceksin, adım kadar eminim.Şimdi Kral tekrardan Türkiye'nin dışında bir ülkede futbol serüvenine devam edecek ilk bölümde bahsettiğim gibi Burak Çin'e transfer olduğunda GS takımını tutmayı bırakmıştım ve şimdi aynı şey tekrarlanmış oldu. Şimdi de BJK(okulda iken arkadaşlarımdan  sayın Zinnet Andersantalisca hanım bana "eğer Burak tekrardan takım değiştirirse sen de değiştirecek misin?"diye bir soru yöneltmişti bana,biraz düşünmüştüm ve şöyle bir karara varmıştım zaten Burak bu yaştan sonra takım değiştirmeyeceğini düşünerek    "Hayır değiştirmeyeceğim" olmuştu. Ama sanırım sözümün arkasında duracağımı sanmıyorum)  Çünkü Burak takım değiştiriyor ve Buraksız BJK düşünemiyorum ama emin olun ki ben takım tuttuğumda sonuna kadar desteklerim destekledim de o takımı hiç bırakmayacakmışım gibi sahiplenirim ama Kral gidince benim de o takımı hala tutmaya devam etmem imkansız diye bir şey, Türkiye'ye ait bir takım tutmayacağım Milli takımım haricinde ve tabiiki Lille 'Burak'ın TS'dan eski takım arkadaşı Yusuf Yazıcı da orada zaten güzel bir arkadaşlıkları vardı BJK'a geçtiği için arkadaşlıkları devam edememişti ama tekrardan aynı takımdalar zaten, Yusuf'u da severdim başarılı bir futbolcudur Milli takımımza da katkısı çoktur ve çok iyi biridir.)

Bir de Burak yılmaz Bjk'a 6-7 milyon Euro kar yaparak transfer oluyor,işte Kral Bjk'ı zorda bırakmayıp Krallığını gösterip gidiyor hangi futbolcu bunu yaptı hiç kimse.

TEKRARDAN YENİ TAKIMIN HAYIRLI UĞURLU OLSUN KRALLLLL

Bunu yazmadan geçemeyeceğim CELAL KOLOT (A haber yorumcusu);"Burak 2 senede ne yaptı diye sormak lazım? İlk sene 3. Olduk bu sene de değişen bir şey yok.Demek çok katkısı yok, Bjk gerçek Bjklılarla devam etmeli" SÖZLERİNİ DİLE GETİDİ,BEN BUNA NANKÖRLÜKTEN BAŞKA HİÇBİR ŞEY DEMİYORUM. YAZIKLAR OLUN BÖYLE DÜŞÜNCELERE SAHİP OLANLARA!!!!!!!!!!!!!

Burak YılmazWhere stories live. Discover now