Δεν ειναι κεφαλαιο!

360 30 8
                                    


Αγαπημενοι φιλοι και φιλες , δυστυχως αυτο δεν ειναι κεφαλαιο οπως προδιδει και ο τιτλος.

Οπως εχω ενημερωσει και απο το προφιλ μου, αυτη η ιστορια θα μπει λιγακι σε αναμονη. Λυπαμαι που σας απογοητευω γιατι ξερω ποσο την εχετε αγαπησει ηδη, αλλα εχω καποια σχεδια στο μυαλο μου για αυτην και αναλογα με το πώς θα εξελιχθουν, θα προχωρησουν και τα κεφαλαια στην εφαρμογη .

Ευχαριστω για την παρουσια σας στις παλιοτερες ιστοριες μου και ευχαριστω και για την στηριξη σας σε σχεση με την εκδοση της "Ελξης Παραλλήλων".

Οποιος θελει να κρατησει μια επαφη μαζι μου, τα μηνυματα μου τα παρακολουθω κανονικα. Μπορειτε επισης να με αναζητησετε στο προφιλ της "Ελξης Παραλληλων" στο facebook :  https://www.facebook.com/elxi.parallilon/.

Οσοι εχετε διαβασει την "Ελξη Παραλληλων" ειτε στην εφαρμογη, ειτε στην ανανεωμενη εντυπη μορφη της, μπορειτε να αφησετε την κριτικη σας  στο προφιλ μου στο goodreads για να με βοηθησετε με την προωθηση της, καθως οι καιροι ειναι δυσκολοι .

https://www.goodreads.com/author/show/20415547._

Απο εμενα, τον Μαρκο και την Ορσαλια, καλο καλοκαιρι να εχετε , να χαμογελατε και να προσεχετε τους εαυτους σας!!!

Απο εμενα, τον Μαρκο και την Ορσαλια, καλο καλοκαιρι να εχετε , να χαμογελατε και να προσεχετε τους εαυτους σας!!!

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
You've reached the end of published parts.

⏰ Τελευταία ενημέρωση: Jul 23, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Μνήμες {ON HOLD}Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα