HATER

2 0 0
                                    

      Hmmm....   cu ceva timp in urma am vrut sa citesc o carte....am cautat pe net aplicatia asta, am instalat-o ...am cititit muuulte panarame de carti de pe aici...dar si cateva bune.
     Am aflat ca poti scrie carti...ce tare am zis...iti faci coperta si propria carte super. Dar brusc mi-a trecut prin cap...ma dar daca eu scriu cartea asta ...si un adevarat scriitor citeste si se inspira..eu ce castig ?..Sau tu...sau tu ...
     Ma linistit vocea din capul meu care mi-a zis sa ms calmez ca am numai mizerii in cap...nu inspir pe nimeni.
   Am inceput sa scriu o carte..la misto mizerie...a doua zi alta a treia zi alta...
A patra zi alta...am inceput sa fiu putin mai atent la virgule...detalii..am scris o carte sau doua chiar bune..eu am fost multumit. Mi-am adunat putin furia si nebunia in cartea Hater...si m-am eliberat de toate gandurile negative si nervii m-am simtit excelent..am terminat-o repede pentru ca ma plictisesc repede si vreau altceva...am inceput alta...dar m-am oprit si nu pentru ca imi pierdusem inspiratia.Pur si simplu ma plictisisem..daca era sa mai imi vina cheful bine daca nu nu...oricum in afara de linistea mea mentala nu castigam nimic... plus ca incepusem sa vad in ceata si sa am niste cearcane groaznice de la orele petrecute cu ochii in telefon. Cartea pe care am scris-o si anume Hater am inceput-o ca o parodie...dar am dus-o incet incet intr-o alta zona..fapt care ma inspirat sa scriu cartea cu  Michael Hard...si am vrut sa le leg putin pe amandoua...ca cei doi psihopati sa ne intalneasca...si sa vezi atunci nebunie. Mi-a placut...pentru ca nu am avut nimuc in cap imi venea pe loc...ca si cum atunci o citeam cand o scriam.
     Cu Hater puteam sa fac multe sa ma joc cum vreau eu....pentru ca era acel anonim din spatele ps ului...care poate face ce vrea. Pute-am sa-l dezvolt mai mult...dar dupa cum am spus....ma plictisesc repede...si schimb...
     Si sa intamplat nebunia acum o ora cred...
   Cum ma uitam pe Netflix....dau sa vad ce mai apare saptamana asta cealalta...in curand ...ma rog.
   Pac si vad mare     HATER  ... scrisul la fel...fata aia pusa...ma luat un fior rece pe sira spinarii...am vazut trailerul...bineinteles  ca o mizerie...si in poloneza...ba da multe chestii numai in trailer din cartea mea din ideile mele...ba esti nebun...nu imi vine sa cred.
  Daca face-am un astfel de film ...il fac-am .. bine. Adica daca tot ai resurse sa faci un film fa ma ceva ca lumea...nu vreau sa spun nimic despre porcariile de filme romanesti aparute in ultimul timp...asta este generatia...asta vi se da...asta vrei asta ai....cacat.Am cautat pd internet sa vad cei cu Hater asta...polonez lansarea in polonia a fost in martie...eu cartea am scris-o in iunie parca. Ma da-o in mortii ei de treaba...ce sanse sunt ca doua persoane sa aibe aceeasi inspiratie aproape in acelasi timp.Bineinteles ca putea sa aibe un prieten regizorul care sa-l sustita si sa zica da ..a avut premiera in garaj la mine in martie.
  Nu prea ai ce sa faci...si nici banii respectivi sa-i dai in judecata pentru ca oricum ei castiga cu faptul ca vezi Doamne au lansat filmul inaintea cartii mele. Ma rog...stiu ca au fost inspirati cel putin de coperta cartii mele...stiu ca au facut asta...simt eu asta. Dar macar da ma un mesaj pe mai si zi in orice limba vrei tu  : multumesc.  Bulangi asa ca ...muie lor.
  Eu nu am fost in polonia nu am auzit de Hater filmul asta pana sa scriu cartea deloc...Ba un multumesc macar...sper sa fie macar bunicel filmul .

   De ce am vrut sa spun asta....

Sunt cativa aici care scriu bine si cartile sunt destul de bune...nu o mai faceti asa ca vi se fura ideile si nu aveti voi bani sa i dati in judecata.
   Poate in cazul meu ma insel ...exista o sansa de 0,00029  % ca eu si polonezul ala sa fi avut aproape aceeasi idee in acelasi timp...
Dar voi cate vad ca va place ce faceti...ar fi urat sa vi se intample asta.
    Cautati o agentie care sa va publice cartea nu stiu...dar si asa piate sa apara unu ca el a facut filmul cu 2 3 luni inainte sa scrii tu cartea..cum ai fi..surprins nu ?

     Eu am terminat cu scrisul asta online ...
   Sunt curios cum arara filmul ... dar stiu in sinea mea...ca l am inspirat pe polonezul ala...macar daca era un englez...sau chiar si un roman....ma rog v-am pupat si bafta in ce faceti..dar aveti grija sunt multi "rechini" in lumea asta.

dar aveti grija sunt multi "rechini" in lumea asta

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Uite cum arata filmul...

   

Asta a mea

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Asta a mea...o stiti.

Mda ... inca odata...muie lor.

Poate gresesc
Dar am dreptate.

Gata cu cariera mea de scriitor...

Va pupa cainele vostru    wooof !

Vous avez atteint le dernier des chapitres publiés.

⏰ Dernière mise à jour : Jul 21, 2020 ⏰

Ajoutez cette histoire à votre Bibliothèque pour être informé des nouveaux chapitres !

Sfaturi si Critici Wattpad  by MadDogOù les histoires vivent. Découvrez maintenant