Cuțite infipte in creier

14 1 0
                                    


Nu am cum să stau prea mult deoparte așa că am revenit cu un nou capitol.
Această sursă infinită de prostie, acești scriitori cu fețele lor de gay pline de coșuri, aceste copile grase și frustrate că nu le fute nimeni ,nevoite să iși scrie propriile lor fantezii de a fi răpite de oricine, tați ,unchi, străini... nu contează doar doar să le fută cineva măcar virtual...nu te pot lăsa fară inspirație.

Șocat de trecerea rapidă de la o generație de aur la o generație de căcat....de baieței imbracați in colanți epilați și gata să sugă orice pulă pentru a atrage cât de cat atenția asupra lor... aceasta modă de a fi gay
această mentalitate de retardat gen : nu contează ca sunt un repetent, analfabet plin de vulcani de jeg pe față, atăta timp cat există videochat am o meserie care mă așteaptă in viitor...Acest stil de viața fără o igienă orală ... lansând o modă de guri mirosind a weceuri publice...această modă de a te imbrăca cat mai rupt ieftin si de prost gust, aratând precum cerșetorii din canale sectorului 2...această mentalitate comună de copil cu creierul la menstruație veșnică...

Mă fac pe zi ce trece să nu imi doresc copii , șansele ca să ajungă ca aceste bile anale mergătoare descrise mai sus sunt foarte mari .... și cu siguranță m-ar face să il dau cu capul de pereți până i fac creierul muci.

Știind de o viața că omul iși folosește creierul in proporție de 10% sunt șocat să văd că se nasc copii cu lipsă de activitate cerebrală care totuși supravietuiesc și ajung să umble printre noi ca niște morți umbători după aspect și miros.
Ajungând youtuberi influenceri , gen Shelly Nelly Gelly sau cum morții lor se mai numesc ajungând sa facă filme cu aceleași fantezii ca in copilarie de a fi rapiți ... futuți... bătuți aceleași căcaturi enumerate mai sunt.

Aceste " vedete " cu față de hemoroizi ... acești copii avortați și abandonați in maternități de catre părinți, șocați de ce șobolani infecți au născut prin noua tehnologie revoluționară de ai naște pe cur .

Toate astea mă fac să mă intreb ... unde dracu ne indreptăm ...ce alte specimene vor mai ieși...gândindu-mă că toți șobolanii aștia de canal ( da mă și de youtube ) vor face la rândul lor copii ...imaginați-vă doi rahați ambii cu ochi maini picioare care merg ei de mânuță și intră in prima ghenă pe care o văd , consumându- si dragostea...nasc niște copii prematuri cu fețe si caracter de ? ... cacat , exact a-ți ghicit ... nu poți face din cacat om.

Poate cineva să oprească acesți șobolani aceste focare de prostie ?...

Uite ce frumos a fost cu covid...
a-ți observat ce frumoasă este planeta nepopulată ?

Superbă !

Cineva totuși incearcă și incearcă să creeze fel de fel de viruși ... pentru a crea pandemii pentru a mai ucide aceste gunoaie umane.
Eu unu sper să reușească cât mai curând.

A-ți observat disperarea parinților că a trebuit să stea in casă să iși vadă zi de zi copii ? Și observand ce mizerii au făcut cerând ajutor savanților să facă ceva de ai scăpa de tortura de a sta cu familiile lor ?

Nici părinții voștrii nu va suportă mă ... erorilor.

*

E... mulți dintre ei i puteți găsi in topurile Wattpad cum ? Simplu :
Au luat un smiley au făcut o copertă a copiat un banc gen :

- Știi cum face câinele ?
- Cum ?
-Ham ham...

Asta fiind toată cartea. Și ajungând in toturile Wattpad.

Mă intrep cine se ocupă de acest whattpad ?
Cum ajung aceste mizerii in topuri ?

Este Wattpad o glumă ?

Nu am reușit să aflu mai nimic despre treaba asta ... sper să aflu pe viitor.

Am gasit câțiva scriitori , câteva cărți care ..Dumnezeule ! Perfecte !
Bă !! Perfecte !! Și mă intrebam ce caută aici ?
Un trandafir superb, perfect ... pe un morman de gunoi.
Persoana asta care a scris cartea asta sau roman sau poveste sau cum se numește... mă ... persoana asta a pierdut timp din viața ei să facă treaba asta a primit "Cuțite in creier " citind mizeriile care sunt pe whattpad -ul asta. Cu ce o ajută Whattpat ? Ce primește persoana asta care este ca o rază de lumină in intuneric de la Whattpad ?
Probabil că o face să isi relaxeze neuronii sau cu speranța ca măcar unu din terminații pe care i dă exemplu de "așa nu " schimbă ceva la el , lucru foarte puțin probabil când unii din ei scriu că iși urăsc părinții pentru ca le spune să deschidă geamul să se aeriseasca in cameră. Vă dați seama prin ce trec săracii părinți când intră in camerele lor si simt mirosul ăla de hoit nespalat ... miros de bașini cacat și labă ? Cum să nu iți vină să-i arunci ( metaforic ) de la etaj ?

Nu am sfaturi in capitolul asta...uite in ce stare am ajuns in doar 5 zile de cand am instalat Whattpad-ul
și am citit câteva "cărți" ... incerc să scriu și eu niște mizerii sa vedem ce se intămplă... așa merge treaba ? Cu cat ești mai analfabel cu cât scrii mai urât despre nimic .. urci in topuri ?
A fi un nimeni și a scrie nimic inseamnă că ești in trend ? La modă ?

Uite cum m-am trezit azi...uite ce face Whattpad-ul din mine ...scoate ce este mai rău ... să incerc să scriu repede o carte cât sunt in starea asta despre fete rapite batute si violate ... este la modă prinde de ce nu.

Vă rog să luați ( sau nu ) in serios ce am spus...si scrieți dracu ceva mă in carțiile alea nu mai faceți carți goale in pula mea cu trei cuvinte in ele ... vreau să citesc ceva intru si văd ma răpit oare o să mă fută ? Sunt 18 inși o să mă violeze toți ? O... da ce tapet super abea aștept să termine cu mine barbații aștia mușchiuloși și să admir mai de aproape acest tapet superb. Sfârsit.
Ce căcat e asta mă ... nu mai bine iți asumi și scrii in descrierea ta ca ti-ai dori asta ? Și ce alte fetișuri și fantezii mai ai ? Și să nu o faci să pară o carte si vezi Doamne caracerul creat este așa nu tu ... Mmm.

Închei capitolul dar niciodată cartea dar nu inainte de a va recomanda pe cineva doar pentru a vedea cum scrie nu vă forțați creierele goale să intelegeți despre ce scrie ... doar uitați-vă cum se vede ..tineți telefonul la cel puțin 20 de cm de fețele voastre buboase și priviți.

Eu personal in anii mei de viață nu am văzut pe nimeni să scrie atât de frumos , clar , curat , superb. Ce frumos se exprimă despre lucrurile pe care o deranjează fără să va fută in gură ca mine.
Asta inseamnă să știi să scri... invatați cum sa scrieți de la ea sau el cine o fi acolo după cuvinte pentru că este superb. Este singura recomandare pe care o fac REALĂ !
Eu personal nu recomand la nimeni să imi citească nici macar cărțile mele dar pe ale altora.
Dar persoana asta merita doar pentru ... cum scrie.
Nu primesc nimic pentru promovare si nici nu am să primesc vreodată nu pentru asta o fac sper din tot sufletul că persoana respectivă să nu se supere că-i o pun aici printre gunoaiele astea de cuvinte si dacă se supară imi pare rău fac asta fară aproparea ei.

ClaudiaVieru4

       

o să imi mulțumiți când o să creșteți mai mari

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

...o să imi mulțumiți când o să creșteți mai mari.

Pe data viitoare...pana atunci spălați-vă pe dinți.

Sfaturi si Critici Wattpad  by MadDogUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum