Bölüm 23

6.3K 307 371
                                    


Gözlerimi açmaya çalıştığım da başıma keskin bir ağrı saplandı aniden.

Sonra yavaş yavaş gözlerimi açmaya çalıştım. Bakın çalıştım diyorum çünkü başımda ki ağrıdan dolayı gözümü açamıyordum.

Ağrı biraz daha dindiğinde yavaşça gözlerimi açtım ve etrafım baktım.

Karanlık bir yerdeydim. Oda da bir insanın geçemeyeceği küçüklükte bir pencere vardı onun dışında da üstünde yattığım kirli bir yatak iki de kapı vardı.

En son ne olduğunu hatırlamaya çalıştım. Evden kaçmıştım sonra biri beni kovalıyordu ardından bir erkek kahkası  ve karanlık.

Hemen ayağa kalktım ve karşımda ki kapıya doğru ilerledim. Kapıyı açtığım da beni bir tuvalet karşıladı kapıyı geri kapattım ve diğer kapıya doğru adımladım.

Kapının kulpunu indirdiğimde içimden küfür ettim. Kapı kilitliydi.

KAÇIRILDIĞIN İÇİN KİLİTLİ OLAMAN NORMAL CINIM

Sus Nusret sus zaten sinirliyim ve korkuyorum bir de sen gelme üzerime.

Derin bir nefes aldım yattığım yatağa geri yürüdüm . Tam oturacakken kapıdan kilit sesleri geldi ışık hızıyla arkamı döndüm ve beklemeye başladım. Oda da cam yada sert bir şey olsaydı gelen kişinin kafasına vurup kaçabilirdim ama Yok oda da tozdan başka bir b*k yok.

Kapı açıldığında içeri 30 yaşlarında kirli sakallı,kalıplı ve siyah takım elbiseli bir adam girdi.

Bana baktı ve hafif sırıtarak "Demek ÇETİN lerin kız kardeşi sesin ha. Yazık olucak bu güzelliğe "dedi ve kahkaha attı.

Adama boş boş bakmaya başladım. Hayır anlamadığım bunda gülünecek ne var söylede bizde gülelim değil mi.

Adam kahkaha atmayı bitirince kolumu tuttu ve kendine çekti beni. Saçlarımı okşadı ve kulağıma eğilip 

"bence patronun senle işi bittikten sonra biraz eğlene biliriz bence he"dedi. Ben korkudan ağlamaya başladım. Adam dudağını büzdü ve

"ağlama güzelim inana sende zevk alıcaksın"dedi. Sonrasın da devam etti

"tabi patronla işin bittikten sonra"dedi ve kolumdan tutarak oda dan çıkardı. Karşılık vermiyordum. Karşılık verdiğimde bir şeyin degişmicegini bildiğim için nereye sürüklediyse bende gözlerim yaşlı bir şekilde onu takip ediyordum.

Uzun ve geniş bir holde yürüyorduk. Duvarlar koyu kahveye boyanmıştı aralarda da resimler vardı.

Adam aniden durunca bende durmak zorunda kaldım. Etrafıma baktığımda önümüzde duvar olduğu ve sadece bir tane kapı vardı. Adam elinde ki anahtarla kapıyı açtı ve içeri girdi tabi ardından ben. ben girince kapıyı kapattı ve ilerlemeye başladı.

Etrafıma baktığımda sağım da 4 tane kapı vardı solumda da 4 tane kapı vardı ve her kapının önünde iri cüsseli birer adam vardı.

Önümüzde ise bir tane kapı vardı ve başında 2 tane koruma vardı. Biz önümüzde ki kapıya doğru gittik. Kapının önüne geldiğimiz de adamlar kapının önüne geçti. Kolumu tutan adam beni gösterince kapıdan çekildiler. Sağda ki kapıyı açtı adam hızlıca içeri girdik bizi  uzun ve karanlık bir hol  karşıladı. Hol geniş olduğu için sağlı sollu belli aralıklarla korumalar vardı.

Bu evin mimarına tüküreyim yaa. Yürü yürü ayağım koptu. Manyak herif bu eve nasıl bir evdir. Bel ki evde de değildir bilmiyorum. En sonunda siyah çelik bir kapının önünde durduk bunun da önünde iki koruma vardı. Korumalardan biri  kapıyı açtı. İçeri girince hemen arkamızdan hemen kapıyı kapattı.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 16, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

AbilerimWhere stories live. Discover now