8- "Küçük Bir Yanlış Anlaşılma"

297 26 2
                                    

Üstüme aniden çöken 50 kg'lık ağırlıkla kafamı aniden kaldırdım. Ama gözlerimi açmadım. Sonuçta üstümdeki ağırlığın sahibini tanıyordum.

Ve o kişi yine beni uyandırmak için en kolay yol olarak üstüme atlamayı seçen, Jennie Kim'den başkası değildi.

Gözlerimi zorlukla açtığımda fazla yakınlıktan dolayı, ağzım açıldı. Jennie ile aramızda az bir mesafe vardı. Ve şuan bir sıkıntı vardı. Jennie'nin gözleri dudaklarıma kayıyordu. Ve ben kıpırdayamıyordum. 

Ve o sırada salak ben kurumuş dudaklarımı dilim sayesinde ıslattım. Fakat bu Jennie'nin tamamen dudaklarıma odaklanmasından başka hiçbir şeye yaramamıştı. Jennie yutkununca, gözlerimi boynuna çevirdim. 

Gözlerimi yavaşça gözlerine çıkarırken dudaklarını görmemle duraksadım. Gözlerim dudaklarına odaklanınca, dudaklarının iki tarafı kıvrıldı. Ve bu benim dudaklarımın iki yana kıvrılmasına sebep oldu.

"Şuan çok komik görünüyoruz" diyerek aramızdaki etkileşimi bozdu Jennie.

"Aynen" dedim bende sonunda konuşabilerek.

"Ah şey ben için gelmiştim" dedi Jennie.

"Ne için?" dediğimde Jennie dudaklarını büzdü.

"Unuttum" dediğinde bende yanaklarını sıktım. Ve bu sayede dudakları öpücük şeklini aldı. Sonra ellerimi çektim. Sonra o da bana aynısını yaptı. O da ellerini çekti.

"Jisoo-yah bugün iyi- Oh!"

Duyduğumuz cırtlak sesle kafamızı aniden o tarafa çevirdik. Lisa ağzı beş karış açılmış bir halde bize bakıyordu. Şuan ki durumumuz yanlış anlaşılmak için fazla uygundu. Jennie benim üstümde aramızda 2 cm var ve biz dudaklarımızı öpücük şeklinde birbirimize uzatmış duruyorduk. Bunu görüpte yanlış anlamayanda ne bilim. Açıklamak için ağzımı açtım.

"Lisa bak açıklaya- 

"Siz sevgili misiniz?" dediğinde gözlerimi kaçırdım.

"Hayır" dedi jennie.

"O zaman ben gidiyim" diyince Lisa, ona boş bakışlar attım.

"Siz kaldığınız yerden devam edin" sesi sonlara doğru kısılmıştı.

Ve La Lisa mutlu bir şekilde girdiği evimden mutsuz bir şekilde ayrıldı.

𝐦𝐲 𝐬𝐰𝐞𝐞𝐭 𝐫𝐨𝐦𝐚𝐧𝐜𝐞 | 𝐥𝐢𝐬𝐨𝐨Where stories live. Discover now