5- "Başbaşa bir gün"

415 30 11
                                    

Yarın kızlarla kanala video atma günümüzdü fakat chae ve jendeuk'un işi çıktığı için Lisa ve ben çekmeye karar verdik. Videonun konusunu da bulmuştuk.
Beraber bütün gün bir yerleri gezicektik. Yerleri de belirlemiştik. Son kez aynada kendime bakıp, hemen önümdeki kapıyı açtım ve evden çıktım.

Apartmandan çıkınca beni bekleyen siyah minibüse bindim. Lisa beni bekliyordu. Kameramanlar da yerlerine yerleşmiştiler.
Ben de yerime geçince videoya başladık.

"Selam~" dedik neşeli sesimizle.

"Bugün başlıktan da anlayabileceğiniz gibi gezeceğiz. Bugün chae ve Jennie'nin işi çıktığı Lisa ve ben varız" dedim. Ve ellerimizi birbirine kilitleyerek kameraya götürdük ve ekranını kapattık.

Kaydı durdurmuşlardı kameramanlar. İlk adresimiz olan seul'un en iyi sinemasına gelmiştik. Kaydı tekrar açtılar. Bizde kameraya bakarak geri geri yürüyorduk. Ki sakar ben birine takılıp, düşme tehlikesi geçirene kadar. Tanrıya şükür orada Lisa vardı ve elimi tutup, düşmeme engel oldu.
Orada 5 saniye bakışmamız geçti. (Gerçekten çok kısa dksjdj)

Sonra ise kendimizi toparlayıp, devam ettik.

"İlk olarak seul'un en iyi sinemasına geldik" dedik.

Sonra ise mısırı ve bir sürü içeceği tattık.

"Mısırda tuz yok herhalde bu ne? Ama içecekler efso" dedi Lisa.

Sonra o an başlayacak filme girdik. Ne olduğuna bile bakmadan. Koltuklara oturduk ve aniden gelen rahatlama hissiyle oradan kalkmamak istedim. Hep orada yaşamak.

"Tanrım bu koltuklar mükemmel insanı çok rahatlatıyor" dedim. Sonra ise kaydı yine durdurup, oradan çıkmışlardı. Biz de Lisa ile filmi izlemeye başladık. Filmin ilk sahnesinden ne dizisi olduğu belliydi. Tanrım bu bildiğin cinsel içerikle dolu bir filmdi. Lisa'ya döndüğümde koyulaşmış gözleriyle bana bakıyordu. Lisa'nın kulağına fısıldadım.

"Çıkalım mı?" dedim.

"İnadına mı yapıyorsun?" dediğinde ne dediğini direk anlayıp, kıpkırmızı yanaklarımla oradan koşarak çıktım. Filmde kız oğlanı tahrik etmek için fısıldıyordu.

Arkamdan gelen Lisa'ya kaçamak bir bakış atarak -ki hiç kaçamak olmadı çünkü o sırada bana bakıyordu- arabaya bindik. Ve ikinci adresimiz olan lunaparka geldik.

Lunaparkın içine girip, kaydı başlattık.

"Şimdi lunaparktayız" dedim sevinçle. O sırada tam yan tarafımda bana bakan  bir çift göz hissederek Lisa'ya döndüm ve yine 5 saniyelik bir bakışma geçirdik.

Önce atlı karıncaya bindik. Lisa ile ben çok eğleniyorduk. Sonra ise çarpışan arabalara bindik. Lisa bana çarpmak için yaklaşırken aramıza 5 yaşlarındaki bir küçük kıž girdi ve durdu. Bizde ne kadar frene bassakta kıza çarptık. Sonra kız biz tanımış olmalı ki

"Sizi shipliyorum" demişti.

Biz ise şokla bir bizden uzaklaşan kıza bir de birbirimize baktık.

Bir kaç tane araca bindikten sonra oradan da gittik.

Akşam olunca ise önceden haxıurladıgımız piknik malzemelerini han nehrinin önüne serip, hayranlarımıza sorulur sorduk ve onların bize attığı soruları cevapladık.

"Haftaya ki videomuzda görüşürüz" diyerek ellerimizi birbirine kilitleyip, kamerayı kapatmıştık. Kameramanlar ise kaydı bitirmişlerdi.

Biz Lisa ile kalıp, han nehrini n tadını çıkardık. Çünkü çok zekiyiz dkdjdksn. Gitmek için ayaklandığımızda bir yıldız kaydı. Biz de hemen gözlerimizi kapattık. Nedense kulağımın çınladığını hissettim.
Ben 'inşallah bu sene gerçek aşkımı bulurum...'  diye dilek tutarken, Lisa'nın kemikli eli elimi avcunun arasına almasıyla
dileğine bir kelime daha eklenmişti

'Lisa'

|||||

Bölümden tek feels kokusu alan ben miyim? Sadece son kısım da feels vardı ama olsun sjsjsjzzl.

Kitap 100 okunmayı geçmiş teşekkürler 👏

𝐦𝐲 𝐬𝐰𝐞𝐞𝐭 𝐫𝐨𝐦𝐚𝐧𝐜𝐞 | 𝐥𝐢𝐬𝐨𝐨Where stories live. Discover now