7.BÖLÜM

14K 17 2
                                    

"YAZARDAN "
Ili genç birbirinden habersiz birbirlerini düşünüyor ve arzuluyordu .
Esila sabah işe gitmek için erkenden kalktı . Bir yandan seviniyor heyecanlanıyordu çünkü onu görünce eli ayağı titriyordu . Fark ettirmemeye çalışsada çok heyecanlanıyordu .
Ama bir yandan da doruğun ulakala tavırları esilayı deli ediyor ve sinir oluyordu . Neyseki fazla vakit kaybetmeden hazırlandı ve işe gitmek için aşağı indi hava güzeldi erken de kalkmıştı zaten biraz yürümenin iyi gelebileceğini düşündü ve yürümeye başladı .
Doruk her zaman olduğu gibi yine bir baş ağrısıyla uyandı ama bugün mutluydu içinde bir huzur vardı başının ağrısını düşünmemeye çalışarak hızlı bir duş aldı ve giyindi .
Aynanın karşısına geçti ve piç gibi gülümseyerek" elbet benim olacak "dedi . Birden bire ağzından çıkan kelimeye kendiside inanamayarak baktı ve fazla üstünde durmadı .
Arabasına bindi ve hızla şirkete sürdü .
Park yerine gelince onunla orada ikinci karşılaşmaları gelmişti .
Hafif gülümsedi ve içeri girdi . Esila çoktan gelmiş ve masasında oturuyordu . "Bir kahve orta olsun al ve odama gel " dedi . Sibel de esilaya şaşkın şaşkın baktı Esila sadece dudak büzmekle yetindi . Kahveleri alıp odaya girerken kapı Aralık kalmıştı içeri girmeden önce Durmuş doruğa bakıyordu . esmer uzun boylu ve baya kalıplı bir adamdı . Ondan etkilenmemek mümkün değildi ama etkilenmemesi gerekiyordu bunu kendine bir defadaha hatırlattıktan sonra kapıya vurdu ve içeri girdi ."Kahveniz" dedi masaya bırakarak . "işimi ne zaman yapacağım " dedi . "Ben ne zaman dersem " dedi . Esila hiçbir şey söyleyemiyordu bu işe ihtiyacı vardı daha ne kadar babasına yük olabilirdi k . "Ihaleler için ayrılan dosyaları getir onları inceleyeceğiz " dedi . Esila içinden çok şükür bi iş verdi en azından diyordu tamam iş yapmasa da onun için farketmezd , ama gözlerinin içine bakması onu rahatsız ediyordu . Konuşamıyordu onu sinir eden tek şey buydu . Dosyaları getirmişti açtı ve tek tek incelemeye başladı .Doruk onu izliyor ve yüzünün her bir karesini ezberliyordu . Farkında olmadan gözleri bir anda birbirlerinin gözlerinde kalmıştı o an ikiside tuhaf olmuştu doruğun gözleri esilanın dudaklarına kaydı ve nasıl oldu anlayamadan dudakları buluştu ve hemen çekildi doruk hiçbir kadını umursamayan zevk aleti olarak gördüğü kadınlardan birine dokunurken birşeyler hissetmişti . Esila kızarmış bi şekilde kalktı hiçbir şey söyleyemeden çıktı .

AŞK ŞEHVET ve ARZUWhere stories live. Discover now