6.BÖLÜM

15.6K 30 8
                                    

"ESILA"
Sanki herzaman kahve yapıyorum ya bu ne adam hizmetçi yaptı beni kendine resmen ne güzel işimi yapacaktım dosya inceleyecektim . Bak bakalım patron bozuntusu seni bu kahveyi iç bida asla isteyecekmisin .
Oh bi güzel şekerle tuzu karıştırdım .
"Buyrun doruk bey " dedim.
" Tamam geç otur bakalım şuraya " dedi.
"Sizi dinliyorum " dedim ben bakıyorum ne dicek diye " kaç yaşındasın" dedi ben bi kaldım şöyle "22" dedim baştan aşağı bi süzdü beni "baya küçük duruyordum ama yaşın varmış " dedi Ben seni varya ağzına .. diyemedim tabi sadece " hm yanlış düşünmüşsünüz doruk bey " dedim . Bi beş dakika hiç konuşmadık ben önümdeki dosyalara bakıp " hangi dosyayı inceleyeceğim " dedim . "Ne dosyası sen benim asıstanımsın ben ne istersem onu yapacaksın " deyince o an hiçbir şey söyleyemedim .
"DORUK"
Kahve yapmasını istedim onun işi olmadığı halde onunla uğraşmak hoşuma gidiyordu . Bilmiyorum bu kızda birşey vardı şaşırmamış gibi yapmaya çalışıyor ama şaşırdığı hatta öle bi bakıyo ki şimdi düşündüm de baya iyi bakıyor ya ben ne diyorum ya . hah kahveler de geliyor bakalım nasıl yapmış ." Buyrun " dedi . hiçbir şey demedim o kendini beğenmiş bakışını attı ve oturdu . öğh bu nasıl bir kahve bu kız hayatında kahve mi yapmamış derken hınzırca gülümse di anladım ki sırf birdaha istemeyim diye öle yapıyor hafif gülümsedim ve " hmmmmmm olmuş gibi " dedim ve masaya bıraktım bir anda yüzü düştü bak bakalım nasıl oluyormuş sen akıllıysan ben daha Zekiyim .
" Siz kaç yaşındasınız " dedi bi anda hiç beklemiyordum birden sordu " 25 " dedim ve devam ettim " ne o çok merak ettin galiba sana biraz küçük kalırım " dedim ve bir kızardı hiçbir şey söyleyemedi . Mesaisi neredeyse bitecekti son bir defa kızartayım da evine gitsin bu günlük yeter ona " çok beğendin beni galiba da nereme baktığını çözemedim dogrusu " dedim ve kahkahayı patlattım . Gözlerini yere eğdi be ben cık diyene kadar kaldırmadı " hadi yarın çok yorucu olucak git dinlen " dedim. " peki doruk bey iyi akşamlar " deyip çıktı .
Normalde bu saate kadar asla şirkette durmam bugün de bu kız bar diye durdum neden bilmiyorum sahi adı neydi hııo hah " Esila " evet baya da güzel ismi varmış ay ne diyorum ya .
Bara doğru sürdüm arabamı bı saatte pek kimse olmaz aslında ama değişiklikten zarar gelmez degılım .
3 SAAT SONRA
Saat oldu 01;00 baya kalabalıklastı ama yanlız başıma oturuyorum .
"Merhaba " diyen bir ses geçen geceki kadın değil mi bu evet o " yine burdasın bayadır yanlız içiyorsun boşsun diye düşündüm " ne kadar çok konuştu ya bu kadın ama biz işimize bakalım dimi " evet bebeğim " dedim ve dudaklarına yapıştım . Mert herzaman ki gibi bir el işaretime oda istedimi anladı ve üst kata çıktık kadın bildiğin azmış bu ne benden hevesli tabi durumu değerlendirmek lazım dimi kalçasından tuttuğum gibi kuçagıma kaldırdım bir yandan pantolonumun kemerini açmaya çalışıyorum bir yandan da hala dudaklarımız birleşik neyse ki sonunda açtim ve okşamaya başladım ve bi hamlede yatağa attı vajinasına hızlı hızlı dil darbesi bırakıyordum kadın bundan hoşlanmış olacak kı " Hadi gir artık dayanamıyorum "" dedi . hızlı bi şekilde içine girdim . 15 dk sonra içinden çıktığımda rahatlamıştım . Bu gece burda kalmak istemedim için hemen üzerimi giymeye başladım " yine seninle olmak isterim " dedi . Yüzüne dahi bakmadan çıktım . bunları böyleydi işte adını dahi birkaç dakika önce öğrendi adamın altına yatacak kadar iğrençtiler neden bunlarla birlikte oluyordum belki birkaç dakika zevkin doruklarına çıkıp hayatın kötülüklerini düşünmemek için .......
KISA OLDU GALIBA KUSURA BAKMAYIN CANLARIM SINAVLAR BAŞLADI E MALUM SON SENEM TEST FALAN ÇÖZÜYORUM AMA HER ZAMAN YAZMAYA ÇALIŞACAĞIM BOL BOL BEĞENI ISTIYORUM 😘😘😘😘

AŞK ŞEHVET ve ARZUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin