9.Spoznávanie

59 6 0
                                    

„Aj dnes zostanem s tebou?" Spýtal sa ma Seth. „Ako chceš." Odpovedala som mu. „Oki tak ostanem." Povedal s úsmevom. Ja som mu úsmev opätovala. Sadli sme si na gauč a začali sme sa rozprávať. „Dnes bol teda deň." Povzdychol si Seth. „To teda bol." Súhlasila som.
„Čo budeme robiť?" Spýtala som sa. „Pozrieme si nejaký film?" Spýtal sa. „Môžeme. Vyber niečo a ja sa zatiaľ osprchujem." Súhlasila som. „Dobre." Povedal. Ja som si z postele zobrala pyžamo a išla som do sprchy. Umyla som si celé telo. Po sprche som sa poutierala uterákom. Vlasy som si upravila do drdola. Obliekla som si pyžamo a vrátila som sa do obývačky. Seth ma už čakal s popcornom v miskách a aj s vínom v pohároch. Usmiala som sa. Už by som si život bez Setha nevedela predstaviť. Znamená pre mňa všetko. Sadla som si na gauč a pritúlila som sa k Sethovi. „Čo si vybral?" Spýtala som sa. „Hriešny tanec." Odpovedal s úsmevom. „Ale ty predsa nemáš rád hriešny tanec." Bola som prekvapená. „To je síce pravda ale obetujem sa." Odpovedal ešte s väčším úsmevom. „Jaaj ty si zlatíčko." Povedala som a pobozkala som ho. Seth pustil film. Po filme sme upratali obývačku. Seth sa potom išiel osprchovať. Ja som si už medzitým ľahla do postele a čakala som na neho. Keď vyšiel zo sprchy tak si ľahol do postele vedľa mňa a pritúlil si ma k sebe. „Zajtra by sme mali ísť ku Cullenovcom. Už by tam mala byť polovica s tých ich priateľov." Povedala som. „To je pravda mala by si sa aj ty s nimi spoznať." Súhlasil Seth. „Dobrú noc." Povedala som a pobozkala som ho.

Ráno sme sa obaja pomaly zobudili. Na raňajky nám Seth pripravil palacinky. Keď sme sa nachystali tak sme nasadli do auta a vyrazili ku Cullenovcom. „Ahojte." Privítal nás Anthony. „Ahoj. Si tu len ty a Emett?" Spýtal sa Seth. „Nie. Už sú tu aj naši priatelia. Ale inak som tu len ja a Edward." Odpovedal Anthony. „Môžeme ísť teda dnu?" Spýtala som sa. „Jasné poďte." Povedal Anthony. Vstúpili sme do domu. Zrazu som videla jedenásť upírov ako sa na mňa pozreli ich žiarivými červenými očami. Iba štyria upíri mali zlaté oči. Ihneď som spoznala Sennu a Zafrinu. „Kto to je?" Spýtala sa vysoká blondína Edwarda, ktorý akurát kráčal do obývačky. „To je naša priateľka,Nicole." Odpovedal. „Ahojte." Pozdravil sa Seth upírom. Ja som nevedela ako sa pozdraviť. Senna a Zafrina sa priblížili ku mne. Zrazu som nevidela dom Cullenocov ale bola som v lese. Pred sebou som videla mňa aj Setha. „To ste boli vy?" Spýtala sa ma Zafrina hrubým hlasom. „Áno." Odpovedala som. A bola som späť v dome. Zafrina sa na mňa len usmiala a išla aj so Sennou naspäť na svoje miesto. „Nicole, dovoľ mi aby som ti predstavil Kate,Tanyu, Eleazara a Carmen." Povedal Edward. Vedľa neho stáli štyria upíri. Kate bola tá, ktorá sa pýtala kto som. Tanya bola tiež blondína ale bola o niečo nižšia. Eleazar vyzeral aj s Carmen veľmi sympaticky. Obaja mali hnedé vlasy. Všetci štyria mali zlaté oči. Čiže tiež pili len zvieraciu krv. „Rada vás spoznávam." Povedala som s úsmevom. „Aj my teba radi spoznávame." Povedal Eleazar. Potom sa Eleazar na mňa neveriacky pozrel. A potom na Edwarda. „Áno aj keď je vlkolačica, má schopnosť." Odpovedal Edward na Eleazarovu otázku. Všetci upíri v miestnosti stíchli. „Ani my nevieme ako je to možné. Dokáže vypnúť schopnosť každému v tejto miestnosti." Povedal Edward. „No tak to som zvedavá." Povedala s povýšeneckým úsmevom Kate a položila jej ruku na Sethove plece. Okamžite sa začal Seth triasť od elektrického šoku, ktorý preniesla Kate na Setha. Okamžite som Kate vypla schopnosť. Elektrické šoky ďalej neprúdili cez Sethove telo. Kate sa neveriacky pozrela na mňa a potom na svoju ruku. Niekoľko krát položila ruku na Setha ale nič sa nedialo. „Už mi veríš?" Spýtala som sa Kate s úsmevom. „Už áno." Odpovedala mi a Kate spolu s jej rodinou sa vrátili na gauč. „Máš úplne super schopnosť." Prihovoril sa ku mne muž s dlhšími hnedými vlasmi. „Ja som Gerett." Predstavil sa. „Ďakujem,Gerett." Poďakovala som. Ešte som spoznala Benjamina s jeho priateľkou a potom Amuna s jeho manželkou. Nikto nevedel uveriť, že aj keď som vlkolačica tak mám schopnosť, ktorú môžem práve proti upírom použiť.
Na druhý deň prišli ďalší upíri. Prišla Maggie, ktorá má schopnosť zistiť kto klame a kto nie, Siobhan, ktorá vie myslieť na nejakú situáciu a tak sa to potom aj stane a Liama. Potom som spoznala Vladimira a Stefana z Rumunska. A tak isto som spoznala Nahulea a Huilen. Nahuel bol ako Renesmee. Na pol človek a na pol upír. A ešte mnoho a mnoho ďalších upírov, ktorý tiež neverili, že mám schopnosť.
Medzi toľkými upírmi som sa necítila najlepšie. Bella s Rensmee odišli ďaleko od Forksu na bezpečné miesto. „Príde nám ešte niekto pomôcť?" Spýtal sa Benjamin. „Áno. Prídu ešte moji bratranci o pár dní." Odpovedala som. „Oni sú vlkolaci?" Spýtal sa ma Eleazar. „Nie. Teda ešte nevieme. Ale pravdepodobne áno." Odpovedala som Eleazarovi.Eleazar len prikývol. „Ideme domov?" Spýtala som sa Setha. „Môžeme." Odpovedal. Nastúpili sme do auta. Ja som si povzdychla. „To len ja sa necítim dobre medzi toľkými upírmi?" Spýtala som sa. „Vôbec nie si sama " povedal s úsmevom Seth. Onedlho sme boli doma. Boli len štyri hodiny poobede. Rozhodla som sa, že zavolám mamine a poviem čo chystáme s bratrancami. Vytočila som mamine číslo. O chvíľku mi zdvihla. ,, Ahoj, deje sa niečo?" Spýtala sa. ,,Ahoj, nič sa nedeje. Len som ti chcela zavolať že ako sa máš." „Mám sa dobre už neviem kam máme chodiť.Už sme asi všetko prešli." Odpovedala mamina so smiechom. „A ty sa máš ako?" Spýtala sa. „Celkom dobre ale musím ti niečo povedať." Povedala som. Srdce mi začalo búšiť a ruky sa mi začali potiť. Veľmi som stresovala. Mamina len čakala. „Ni ide o ten boj. A napadlo nám že by nám moji bratranci mohli pomôcť. Veľmi by nám pomohli. Síce neviem či som vlkolaci ale môžeme to aspoň skúsiť. Viem že asi s tým súhlasiť nebudeš ale potrebujeme pomoc." Vypľuľa som zo seba. „Ty si sa zbláznila však? To v žiadnom prípade. Nemôžeš do boja zatiahnuť svojich bratrancov preboha!Si sa zbláznila?!" „Mami ale oni prídu v stredu.Už to neviem zrušiť." „To ma nezaujíma!Ihneď im zavolaj a zruš to!" „Mami prosím.Určite to pochopia keď prídu a aj tak je nás dosť ,nestane sa im nič. Prosím. Čo keď sa im bude ich vlčia podoba páčiť? Čo keď to už budú chcieť ostať? Mami bude im tu lepšie. Prosím mami." Prosila som. „Ach jaj Nicole. Už nabudúce rozhoduj  so mnou a nie sama. Dobre ale toto je naposledy. Rozumieš?!" „Rozumiem." „dobre o pozdrav ich odo mňa maj sa. A toto si zapamätám." „Dobre. maj sa mami. Ľúbim ťa dávaj si pozor." A zložila.

Ďakujem že ste si toto čas prečítali. Prepáčte že mi to trvalo tak dlho. Ale cez prázdniny sa mi zdá že nemám moc veľa času. Čo si myslíte o tejto časti? Nezabudnite mi to napísať do komentárov. No toto čo stačila nezabudnite dať vote. A chcem sa vás spýtať či máte radi Upírske denníky. Ak áno napíšte mi to do komentárov a možno  vymyslím nejakú fanfinkciu. Keď tak napíšte že okom alebo o čom by mala byť tá fanfinkcia. Vopred sa ospravedlňujem za možné gramatické chyby. Ďakujem a ahojte:)

Vlčie Dievča 2Onde as histórias ganham vida. Descobre agora